2777
2789

والا ماهرسال برا مادرشوهر هدیه میخریم روز مادر

ما شوهرمون براما کادو نمیخره

هی دنیا

انگار فقط مادرشوهر مادره

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ولی از یه وقتی متوجه شدم پنهانی منو نگاه میکنه و زیر نظر داره و بعدش که نگاهش می کنم میبینم سریع روشو اونور میکنه . حتی یه بار هم که داشت از کنارم رد می شد بهم تنه زد . سر کلاس هم چند بار پیش اومده که به بهونه استاد برگشته و خواسته که منو نگاه کنه . یه بار هم استاد ازم درس پرسید و بالافاصله برگشت و نگاهم کرد به نظرتون این الان دنبال آتو گرفتن یا نفرته یا علاقه مند شده ؟ چند روز پیش هم دوستم بهم گفت که از پشت داره به من که جلوش بودم نگاه می کرده.به خاطر این می پرسم که چون من چند بار ضایعش کردم و یه روز از طرف همکلاسی هامون برای دوستم پیام اومده که این از دستتون عصبانیه و دنبال آتو گرفتنه و فکر میکنه مسخره ش می کنید حالا راست و دروغشو نمیدونم و الان شک کردم به رفتارهاش.  ممنون میشم هر کی هر نظری دارد بگه . چون واقعا رفته رو مخم.  میخوام بدونم که هدفش بیشتر چی می تونه باشه

من خودم ذوقم برا مادرشوهرمه شوهرم هرسال میگه نمیخواد چیزی بخری اون توقع نداره باز خودم میرم براش میخرم

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی ک دوسپسرم گفت بیا بریم برا مادرم کادو بگیریم

هی ب فروشنده یمگفت جوون پسند بیار‌‌ و نظر منو میپرسید. گفتم نکنه برا منه،

بر‌گشتنه گفت نازی ط ک زنم نیستی وگرنه برا ط هم یچی میگرفتیم😂😑زایع شدم مثه سگگ

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

من خودم ذوقم برا مادرشوهرمه شوهرم هرسال میگه نمیخواد چیزی بخری اون توقع نداره باز خودم میرم براش میخ ...

منم براش هرسال کادو میخرم

اما انگار کسی برای ما ذوقی نداره

منم براش هرسال کادو میخرماما انگار کسی برای ما ذوقی نداره

فداسرت تو ارزشت بیشتر از کادوئه جوش نزن زندگی زود میگذره خودت خودتو یه کافه مهمون کن و هرچی حالتو خوب میکنه برا خودت سفارش بده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

فداسرت تو ارزشت بیشتر از کادوئه جوش نزن زندگی زود میگذره خودت خودتو یه کافه مهمون کن و هرچی حالتو خو ...

همیشه همین کارو میکنم

خودمو دخترم میریم بیرون 

موقع قسط دادن ما زن این خونه ایم

ما موقع کادو هیچی