2777
2789
عنوان

دندون گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 77 پست
اصلا نمیتونم‌از زیر پتو پاشم

عزیزم پدر و مادرت کجان یا همسرت ؟ دستت حالت غیر عادی گرفته مثلا متورم اینا شده      اگ کسی هست پیشت بگو ببردت دکتر اگ کسی نیست زنگ بزن اورژانس

خدایا خودمو به تو سپردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برا دندونه گربست؟

نه ممکنه سرما خورده باشی اصلا ولی حیوونی گاز گرفت حتما باید واکسن زده شه ممکنه هاری داشته باشه یا بیماری دیگه‌ای اصلا

ما کارآموزیش رو داشتیم

صبح برو بهداشت واست میزنن دردسری نداره

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

عزیزم پدر و مادرت کجان یا همسرت ؟ دستت حالت غیر عادی گرفته مثلا متورم اینا شده اگ کسی هست پیشت ...

نه کاملا عادیه فقط ی مقدار درد میکنه که میگن دندون گربه چون زهر داره درد میگیره 

ی شیرازی که بوی بهار نارنج تو ریه هاش شکوفه زده

باید حتما می‌رفتی بهداشت مرکزی شهرتون سریع بهت واکسن میزدن ، من چندسال پیش این اتفاق افتاد برام تازه دندون نزد فقط چنگ انداخت 

کلی بهداشت دعوا کرد که چرا دیر اومدی 

۳ تا واکسن تو سه روز بهم زدن

نه عزیز من ،نه گربه هاری نداره همون سگای شهر هم هاری ندارن چون دود ماشین ویروس هاری رو میکشه،اصلا ربطی نداره من ب چندین گربه غذا میدم گازممم گرفتن مشکلی نیس ک

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

نه ممکنه سرما خورده باشی اصلا ولی حیوونی گاز گرفت حتما باید واکسن زده شه ممکنه هاری داشته باشه یا بی ...

باشه حتما

حقتونه تا شماها باشید انقدر سگ و گربه بازی نکنید حالا باید بری کلی واکسن و امپول بزنی معلومم نیست چه ...

چرا جبهه میگیری خب تو دوست نداری😐

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

حقتونه تا شماها باشید انقدر سگ و گربه بازی نکنید حالا باید بری کلی واکسن و امپول بزنی معلومم نیست چه ...

عزیزم من‌نه سگ دارم نه گربه لای در گیر کرده بود دلم سوخت کشیدمش بیرون

باید حتما می‌رفتی بهداشت مرکزی شهرتون سریع بهت واکسن میزدن ، من چندسال پیش این اتفاق افتاد برام تازه ...

مرسی از راهنماییت