2777
2789

دستی دستی بردم لباسامو دادم ب ی دزد..

توی گروهی عصو بودم لباسمو گذاشتم برا تعویص نگین چرا ک باعثش خاهرشوهرمه اون گفت براچی نگه داری تنوع بده خلاصه بار اولم بود ی خانوم اوند عکس لباس داد با فیش خشکوشویی ک الان گرفتنش از خشک شویی بیا قرار بزاریم اگ نشد تنمون پس بیاریم خلاصه رفتم سرقرار پام میشکست نمیرفتم کیسه ها رد بدل شدن من حتی شمارشم نگرفتم فقط ی کارت ملی داد ک مال مامانمه مال خودم شوهرم دعوا میکنه و اینا گفت بریم تو خونه بهم خبرمیدی از تل اقا خاک تو سرمن من لباسو ندیده اوردمش خونه دیدم اصلا اون نیستو اومدم انلاین شدم دیدم دلیت اکانت زده حالا خاک تو سرم بشه ب شوهرم چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه...کاریه که شده نباسر اینقدر سلده میگرفتی.حالا لباس خیلی داغونه؟مطمئن باش کارت ملی هم تقلبیه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
شوهرم خبر داشت تعویص رو گفت گولتم زدن نیای گریه کنیا.... خلاصه الان حالا نتونستم بگم بهش دلیت زده طر ...

بگوخواهرشوهرت گولت زده...خخخ

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤