توی گروهی عصو بودم لباسمو گذاشتم برا تعویص نگین چرا ک باعثش خاهرشوهرمه اون گفت براچی نگه داری تنوع بده خلاصه بار اولم بود ی خانوم اوند عکس لباس داد با فیش خشکوشویی ک الان گرفتنش از خشک شویی بیا قرار بزاریم اگ نشد تنمون پس بیاریم خلاصه رفتم سرقرار پام میشکست نمیرفتم کیسه ها رد بدل شدن من حتی شمارشم نگرفتم فقط ی کارت ملی داد ک مال مامانمه مال خودم شوهرم دعوا میکنه و اینا گفت بریم تو خونه بهم خبرمیدی از تل اقا خاک تو سرمن من لباسو ندیده اوردمش خونه دیدم اصلا اون نیستو اومدم انلاین شدم دیدم دلیت اکانت زده حالا خاک تو سرم بشه ب شوهرم چی بگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره اصلا از جندشی دست نزدم بهش اره کارت ملیم فک کنم دروغی داد
بنداز دور و از فکرش بیا بیرون.فک کن با وایتکس خراب شده
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
چقد حرص دربیار و ساده ایی!اخه نا سلامتی زنی یکم سیاس یاش بلا باش !
اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...
فدای سرت چند بارم پوشیده بودی دیگه چطور میخواستی بپوشیش اخه ولی خدایی این باز نکردنت فاجعه بودااا طرف هیچ فکر نمیکرد تو باز نکنی فکر کنم اصلا نقشش از بعد از باز نکردن تو شروع شد😂