2777
2789
عنوان

چرا آدم ها عقده ای گیرم میاد

77 بازدید | 11 پست

شاید اول فکر کنید اون طرف بهم حسادت میکنه از قصد این رفتارهای می‌کنه ولی همیشه از همون بچگیم تو مدرسه و الان سرکار فقط آدم های خیلی بد و خیلی پر از عقده نفرت گیرشون افتادم از همکلاسی بگیر تا همکار و دوست نمیدونم چیکار کنم جذب این آدم ها نشم خودم خیلی دل پاک و مهربونم 

امروز من در دفتر بخاطره سرمای شدید بستم ک گاز هدر نره چون صندلیم روبه روی در ولی همکارم میشینه کنار بخاری میده تا آخر بالا میره در باز میزار صندلی هم میزاره جلوش  واقعا با همچین آدمهایی چیکار کنیم در بیام از سرکارم بهتره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیزی بهش نگفتی؟

من کپ کردم اصلا واقعا یعنی چی چقدر یه آدم میتونه پر از عقده باشه در کامل باز کرد جلوش میز گذاشت حالا مثلا بگیم بخاطره گاز گرفتگی اینا نصف درباز کنه هوا بیاد هم نه

من کپ کردم اصلا واقعا یعنی چی چقدر یه آدم میتونه پر از عقده باشه در کامل باز کرد جلوش میز گذاشت حالا ...

عزیزم شاید مشکل اینجاست که سکوت میکنی در برابر اینجور آدما.خب باید بهش میگفتی یعنی چی کپ کردم

بگو بیا بشین حالت جابیاد ببینم بازم در رو باز میزاری یانه

نه ارزش نداره با همچین سلیطه درگیر بشم خدا کنه یه شغل بتونم پیدا کنم راحت بشم از دست اینجور آدما

عزیزم شاید مشکل اینجاست که سکوت میکنی در برابر اینجور آدما.خب باید بهش میگفتی یعنی چی کپ کردم

چون اون قدیمیه دفتر رو دست گرفته من دربیام هیچکس عین من نمیاد اونجا باید یه سلیطه بدتر از خودش بیاد بگه همه جا ک تعطیله براچی بیام براینکه در رو باز کنم تو کارهای غیر دفتری رو با کامپیوتر انجام بدی و پول بزنی تو جیبت

چون اون قدیمیه دفتر رو دست گرفته من دربیام هیچکس عین من نمیاد اونجا باید یه سلیطه بدتر از خودش بیاد ...

وای من اگه جات بودم خیلی ببخشید ولی قهوه ایش میکردمم.

اگه دفعه ی بعد هم اینجور کرد بهش بگو فک کنم گرمته.اگه گرمته بیا بشین جای من که من برم کنار بخاری.

یا بگو اینجوری گاز هدر میره

چقدر نفهمن بعضیاا