mehrbanohastm مدیر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 519 عنوان خیانت💔و پایان زندگی من | مشاهده متن کامل بحث + 4390 بازدید | 158 پست هیچوقت فکر نمیکردم خیانت ببینم چون فکر میکردم طرفم پاکترین ادم روی زمینه،ضربه خوردم تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیس خصوصا اینکه از همون اول آدم هرزه و خیانتکاری بوده منو بدجور بهم ریخته😭تموم شد زندگی من.... 1403/09/28 | 20:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4266 بله درسته گتوند برنامه های چت؟ برنامه های چت؟ بالا اشتباه شد خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
mehrbanohastm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 519 گذاشتم بره سراغ کارش اونموقع تمام فیلمایی ک گرفتم واسش فرستادماونم یا هاشا میکرد و یا میگفت رابطه تم ... بله تجربه سختیه،تجربه ای وحشتناک که تا آخر عمر با آدم میمونه💔عزیزم چند وقته ازدواج کردی و چه مدت از خیانتش میگذره
mehrbanohastm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 519 بله درسته گتوند برنامه های چت؟ متوجه نشدم چی گفتی عزیزم
mehrbanohastm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 519 برنامه های چت؟ بالا اشتباه شد آره ولی از کجا معلوم که چه کثافتکاریای دیگه ایم نکرده باشه💔😭
ماهلین79 عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1117 بله تجربه سختیه،تجربه ای وحشتناک که تا آخر عمر با آدم میمونه💔عزیزم چند وقته ازدواج کردی و چه مدت از ... نزدیک سع ساله از خیانتش میگذره... کاربری دست دونفره🙂🤗
mehrbanohastm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 519 نزدیک سع ساله از خیانتش میگذره... ان شاءالله که بهترینا سهم قلبت باشه خانومی،سخته خییلی سخت ولی اگه درست شده و واقعا خیانت نمیکنه فراموش کن
ماهلین79 عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 1117 ان شاءالله که بهترینا سهم قلبت باشه خانومی،سخته خییلی سخت ولی اگه درست شده و واقعا خیانت نمیکنه فرام ... ممنون عزیزمهمچنین.ولی اون چیزایی ک من دیدم حتی ساعتاشون محاله از یادم بره مگر اینکه فراموشی بگیرمهر چند ک خیلی وقته دست از کارش کشیده و جبران کرده کاربری دست دونفره🙂🤗
icegirl007 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 1361 کسی که خیانت دیده واقعامیتونه باز ازدواج کنه؟ دیگه وقتشه بری...
mehrbanohastm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 519 کسی که خیانت دیده واقعامیتونه باز ازدواج کنه؟ اون بدحور ضربه خورده و فک نکنم بتونه دید خوبی نسبت به بقیه داشته باشه💔
soraya1380 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 6619 حق داری من فقط شک کردم داغون شدم خواب و خوراک نداشتم تو ک تجربه کردی 🥺💔سعی کن ب خودت بیای میدونم س ... شماحس میکردین طرفتون خیانت میکردحستون واقعی بودیااین ک ن یه شک بودچون خودمم این جوری شدم
mehrbanohastm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 519 ممنون عزیزمهمچنین.ولی اون چیزایی ک من دیدم حتی ساعتاشون محاله از یادم بره مگر اینکه فراموشی بگیرمهر ... من الان همه چیز یادمه مو به مو کلمه به کلمه،میگم اینکه تنوع طلب بود چرا اصلا ازدواج کرد؟خیلی سخته بفهمی از همون اول هرزه و خیانتکار بوده💔
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12131 خیانتی که به من شد هنوز فراموش نشده وقرص اعصاب میخورم شدم مرده متحرکبند بند وجودم اب شد خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 15852 آخه چرااا من؟منکه هیچی براش کم نذاشتم؟منکه هیچی کم نداشتم چرااااا؟چرا اصلا منو داغون کردمن حتی هیچوق ... دقیقا اونایی که چیزی کم نمیذارن بی مهری می بینن چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
rastamansh عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 3809 مردا خیلی عوضین.من که هیج جوره بهشون اعتماد ندارم خودمم چند بار به شوهرم شک کردم از چشمم افتاده ولی نمیتونم پیگیر باشم وهنوز تو شکم بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
ارورا۲ عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1056 شغل شوهرت چیه استارتر ؟ ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿