2777
2789
عنوان

چقدر دلم برای خودم وجوونیم میسوزه

146 بازدید | 6 پست

وقتی بیست سالم بود خانوادم باهزاردوز وکلک منو راضی کردن تابا پسز دوست بابام ازدواج کنم چون خواهرکوچکترم داشت ازدواج میکرد وتوفشارگذاسته بود خانوادمو واونام دختر بزرگتر خونه بمونه ازدواج بامردی که ازبچگی عاشقته وهمش کنترلت میکنه بامردی که شب عروسی بازور بهت تجاوز میکنه بامردی که همه ارزوهاتو زیرپاش میزاره وهزار دفعه بهش بگی ازت متنفرم ودوست ندارم باز دست ازسرت برنداره بری دانشگاه باهات بیاد باهمهذفامیل قطع رابطه کنی چون اونا بهت محبت دارن شب بخابی ببینی تاصبح بالاسرت بیداره وهمش نگرانه که توبری بامردی که شناسنامه وسندازدواجتو باخودش ببره ماموریت .بامردی که درسته ازهرلحاظ رفاهی تامینت میکنه وبلدنیست چطوری قلبتو نوازش کنه امشب گفتم دلم گرفته توکه نزاستی عروسی خوش  باشم حداقل بریم بیرون .برگرده بگه اگه اجازه ندی بهت نزدیک بشم ازهرچیزی محرومی خدایاچیکارکنم هی میخام خوب بشم نمیتونم بامردی که عشق زندگیتو زیر بارکتک وتهدید گرفت کسیو که سالها پیش ازت جداکرد چجوری میتونی خوب باشب ازش متنفرم متنفرم متنفرم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا متوجه نشدم چی نوشتی اگه ازدواج کردی رابطه اسمش تجاوز نیست

وقتی دل وجسمت باهاش نباسه درهرشرایطی تجاوزه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

رفتارای شوهرت بخاطر اینه که میدونه دوسش نداری

پس چرا تلاش نمیکنه اونی بشه که من میخام