2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال

116 بازدید | 7 پست

چند روز پیش یه جایی دعوت شدم ولی مهمون اصلی نبودم یه جورایی میزبان بودم ، ولی همین که میخواستم برم برای خودم مهمون اومد و اونا هم اصرار کردن که برو ما می‌ریم خونمون من قبول نکردم گفتم خودم دلم نمی‌خواد برم ، آخه مهمونام به خاطر من اومدن اون همه راه رو و امکان برگشتشون هم نبود به نظرتون کارم زشت بود ؟ آخه هر چقدرم مهمون بگه برو خیلی زشت بود که من از خونم بیرونشون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی عزیزم

آخه از یه طرف به فامیلامون زنگ زدم که مهمون دارم نمیتونم بیام بعد مهمونم گفت یه موقع نگی به خاطر ما نرفتی من واقعا موندم الان چون من قبلش گفتم بهشون یواشکی که مهمون نفهمه 

خیلی بد توضیح دادی خیلی حاشیه رفتی آخرش مهمون بودی میزبان بودی خونه شما بود خونه میزبان بود و....... ...

منظورم این بود که مهمونی که قرار بود برم به خاطر من برگزار نشده بود منم یه جورایی آدم همون خونه بودم برای همین دعوت شدم و نزدیک ۴۰ نفر دعوت بودن

مهمون عزیزه البته اونا هم باید از قبل خبر میدادن .شاید شما خونه نبودین.ولی بهترین کارو کردین که برا ...

قرار بود شب قبلش بیان که نیومدن تا خود صبح بیدار بودم که میان بعد گفتن فردا میایم منم فکر کردم دوباره سرکارم می‌ذارن 

قرار بود شب قبلش بیان که نیومدن تا خود صبح بیدار بودم که میان بعد گفتن فردا میایم منم فکر کردم دوبار ...

امان از آدم‌هایی که توجه ندارن 

چون یه باره همه برنامه‌های آدم رو به هم میریزن