2777
2789
عنوان

جاري و خواهر شوهر 😔😔😔

1566 بازدید | 33 پست

من ٢٤ سالمه اما ٥ ساله ازدواج كردم خواهرشوهرم از من بزرگتره پارسال عروسيش بود بماند كه چه قدر حسادت كرد و نذاشت مامانش كوچكترين كاري واسه ما كنه و مامانش براي دامادش عروسي گرفت و كلي طلا براي دخترش و جهيزيه فول اما براي همسر من كه سنشم كم بود به قرون نداد تازه وامهاي عروسيمون تموم شده

امان از خواهرشوهر بدجنس و حسود. 

خیلی خب این مورد رفت کنار. 

مورد بعدی یعنی جاری رو بگو ... 

والا جاری ها از خواهرشوهربدترن. تو حسادت رتبه اول  رو دارن. 😝😝😝😝

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خواهرشوهرم متنفرم تو عمرم ادم به این حسودی ندیدم

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘

حسادت نکن عزیزم

مرد باید خودش خرج کنه مادرشوهر وظیفه ش نیست

از دیگران انتظار نداشته باش خودت زجر میکشی

برو‌خداشکر من منت کسی بالاسرت نیس و‌همسرت عرضه داره

واینکه خواهرشوهرت دیر ازدواج‌کرده کار بسیار دزست و‌عاقلانه ای کرده فک‌ نکن چون شوهر نداشته بهت حسودیش میشده

شوهرت وظیفه شه زن میگیره از اول تا آخر خودش خرج بده

و همسرم همه كار براي مامانش ميكردو با خواهرش و بماند كه چه قدو دعوا داشتيم و من كلي حرص خوردم اما تو تمام مراسماش بودم و چون خونمون بالاي خونه مادرشوهرمه كل جهازشم چيدم ارديبهشت باردار شدم كه سقط شد كلي اذيت شدم بيمارستان و اينا بدتر روحيم داغون شد و علتشم دعوايي بود كه خواهر شوهرم علكي راه انداخت و مادرشوهرمم به طرفداري از دخترش حتي اومد منو بزنه اما بازم همسرم...

الان بارداره ٣ ماهشه انقدر زوق ميكنن و مادرشوهرم بنايي داشت ٢ هفته با دختر باردارش خونه ما بودن كلي اذيت شدم اون هفته هم نامزدي برادر شوهرم بود بزرگتر از همسرمه و ورشكستس همسرم براش ماشين گرف و مغازه اجاره كرد كلي چك داد در صورتي كه خودمون نداريم و دختره هم كه جاريم شده تو تركيه كف پارتي باهاش دوست شد و اومدن ايران همش اونجا بود شبها ميخوابيد حالا واسه بله برونش كلي خرج كردن و مهريشم كلي سنگين تر از كن بود و كالا هم گرفتن در صورتي كه براي منو كلي دعوا كردن سر ١١٤ سكه و ١ دونگ خونه بي ارزش 

هر چي ميگم چرا برادرت با پولاي تو براي اون دختره اين همه خرج ميكنه و كار به مامانت اينا ندارم گوش نميكنه همش دعوا داريم 

حالم حيلي بده نميدونم چي كار كنم و با توجه به اين كه اولشه و من فقط بايد ببينم پولتي همسرم خرج ميشه بواي دختري كه اينجوري بوده و براي من هيچيش نيوده

امان از خواهرشوهر بدجنس و حسود.  خیلی خب این مورد رفت کنار.  مورد بعدی یعنی جاری رو بگو ...

خواهرشوهر بدتره چون قدرتش بیشتره

البته من دوتا جاری دارم یکیش تهرانه سالی دوبار میاد یکیشم ۴ماهه گذاشته رفته

حسادت نکن عزیزم مرد باید خودش خرج کنه مادرشوهر وظیفه ش نیست از دیگران انتظار نداشته باش خودت زجر م ...

عزيزم من حسادت نميكنم اذيت ميشم كه به قرون به پسر خودش نداد و به دامادش داد و اين كه از روز نامزدي من همش ميرفتن جلسه به اين اون سپردن هر روز خونشون خواستگاراي مزخرف ميومد پس معلومه كه حسادت ميكرد وقتي روز عروسي ما رفت سرويس طلا خريد در صورتي كه ما گير ١٠٠ بوديم حتي قرض هم ندادن بهم

و همسرم همه كار براي مامانش ميكردو با خواهرش و بماند كه چه قدو دعوا داشتيم و من كلي حرص خوردم اما تو ...

پس مشکل اصلی این وسط شوهرته

عجب جاری نمونه ای داری

دوست بودن شبا می موند خونه مادرشوهرت؟

اصل مشکلت اینه همسرت پشتت نیست 

رو‌همسرت کار کن از بقیه انتظاری نیس

چاقو که زیر گلو‌همسرت نذاشتن که کمکشون کنه

خودش دلش میخواد

عزيزم من حسادت نميكنم اذيت ميشم كه به قرون به پسر خودش نداد و به دامادش داد و اين كه از روز نامزدي م ...

دیگه اختیار پولشونو دارن

اما خدایی آدم از سن ۱۹ سالگی‌بیوفته تو‌دردسر ازدواج و مادر شوهر و‌ خواهر شوهر بهتره یا سن ۲۷-۲۸ سالگی؟

بچه شم که باردار شد سریع پس ضرری نکرده و‌خونه باباش پادشاهی کرده تو مجردی 

اینا به کنار اختیار پولشون دارن

اما شوهرتون باید براتون‌جبران کنه و وظیفه ایشونه خرجتون کنه که اونم می‌ده داداشش

مشکل روبا همسرت حل کن

اون پشتت باشه حریف همه هستی

بقیه به نظرم تا الان گناهی ندارن

زن برادرشوهرتم بدترین زن عالم باشه شما قضاوتش نباید بکنی

حتما که نکته مثبتی داره که اینقد بهش بها می دن

پس مشکل اصلی این وسط شوهرته عجب جاری نمونه ای داری دوست بودن شبا می موند خونه مادرشوهرت؟ اصل مشکل ...

خب نميشه ميگه پدرم فوت كرده موظفم ميگم حتي وقتي بچتو كشتن اونا نميخوان ما رو ميگه مهم نيس من از جونمم بيشتر دوسشون دارم 

برادر شوهرم قبل از ورشكستگيش ٢ تا ماشين داشت و ما موتور يك بار ماشينشو نداد اما همسرم بواش ماشين عين خودمون خريد طلبكاراش توقيف كردنش يكي ديگه خريد و اينها همه با وام ...