2777
2789

یک کلیپی دیدم واقعا حرفاش راست بود شاید شماهم دیده باشین

دختره میگفت : پسرا موقع ازدواج حرف از زندگی فاطمی و مهریه کم ۱۴ سکه میزنن موقع خرید جهیزیه توقع آنچنانی دارن و دیگه زندگی فاطمی فراموش میکنن

زن معلم میخوان که هم حقوق داشته باشه هم تابستونا سرکار نره و بتونه به زندگی و خونه داریش برسه

خانواده کم جمعیت میخوان

قیافه طبیعی ۷۰ درصد دختراهم نمیپسندن و میگن قیافه باید به دل بشینه ... از این رو دخترا دنبال عمل زیبایی میرن

بنظر خودم واقعا هم همینطوریه یه زمانی خانوما ملکه بودن فقط خونه داری میکردن اونم با ناز

حالا باید خوشگل باشی خوشتیپ باشی  عملی باشی  جهیزیه خوب بگیری ...شاغل باشی سرکار بری تو زندگی درکنار شوهر خرج کنی... خونه داری هم کنی

بعدشم چون خرجا بالاس از طلا و عروسی صرف نظر کنی که روش فشار نیاد

همشونم زن معلم میخوان که حقوق داره تعطیلی زیاد داره

محیطش هم سالمه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

پیامشو دیدم🙃

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری که شرایطش اوکیه هم با همچین پسری ازدواج نمیکنه قطعا

فکرکن شاغل و تحصیل کرده ای ، قیافه و خونواده ی خوب داری ، تو مجردی هم داره بهت خوش میگذره

مگه دیوونه ای با یه پسر معمولی که درامد و زندگی معمولی داره ازدواج کنی ؟

🏃🏻‍♀️

بستگی به طرفت داره همه چی دو طرفست منو شوهرم هشت سال دوست بودیم ازدواج کردیم صفر تا صد همه چی با خودمون بود مهریم ۱۱۴ تاس اونم با مخالفت شدید خانواده همسرم بدون جشن عقد عروسی جهاز خرید عروسی خرید عقد خرید طلا زندگیمون شروع کردیم اوایل رفتم سرکار کمک شوهرم کردم بعدش محل زندگیم و کارم دور شد الان یه سال خانه دارم تا الان نه اون توقع بیجا ازم داشته نه من از شوهرم توقع بیجا داشتم همیشم باهم کنار اومدیم البته اگه دخالت خانواده شوهر فاکتور بگیریم که توقع دارن من کار کنم خودم و خانوادم هرچی داریم بدیم به پسرشون 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

دختری که شرایطش اوکیه هم با همچین پسری ازدواج نمیکنه قطعافکرکن شاغل و تحصیل کرده ای ، قیافه و خونواد ...

خب یا ازدواج نمیکنی کلا

یا ازدواج خوب میکنی

پسرا لول بالاتر از خودشون میگیرن

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
تقصیر خودتونه. ما هیچ حقوقی نداریم تنها حقوقمون مهریه‌ست ، که خود زنا اونو هم دارن فشار میارن که نگی ...

تقصیر کیه؟

تقصیر خودتونه. ما هیچ حقوقی نداریم تنها حقوقمون مهریه‌ست ، که خود زنا اونو هم دارن فشار میارن که نگی ...

مهریه هم که تازگیا تعدادش کمه از اون طرفم اقساطی ش میکنن سالی یه سکه

گرفتن وکالت بدون عزل تمام شروط ضمن عقد به صورت قانونی و شاغل بودن بهترین راه واسه یه دختره

قبل از ازدواجم باید با طرف توافق کنی حالا که من شاغلم باید حداقل ۵۰ درصد کارای خونه و بچه رو انجام بدی

وقتی دخترا جدی برخورد نمیکنن پسرا پررو میشن و سواری میگیرن

🏃🏻‍♀️