2777
2789
من اصلا برام مهم نیس ب شوهرم ب خودم زنگ بزنن اهمیت نمیدم خوشکل کن برو بابا سخت نگیر

وقتی بدونی عمداااا ب تو زنگ نزدن ادم حسابت نمیکنن ب عمد البته عذر میخوام اونوقت چی

ما أصلا برامون اهيمت ندارهبراي دعوت به مرد بگن يا زن..معمولا مثلا بردارم به من زنگ ميزته، برادر شوهر ...

وقتی تو‌صورتت در بیاد بگه لزومی نداره برا خونت وسیله میخری وقتی زیاد کسی رفت و امد نمیکنه 

مگه من برا خودنمایی ب سرو وضع خونم میرسم 

وقتی از راه دور میاد مرتب خونه اون برادره و حتی ی تماس خالی نمیگیره ک بگه من اومدم بیاین دور هم باشیم

بازم همینو میگی تازه اینا چیزای خیلی پیش پا افتادش هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بدونی عمداااا ب تو زنگ نزدن ادم حسابت نمیکنن ب عمد البته عذر میخوام اونوقت چی

من همیشه هرکاری میخوان بکنن زنگ میزنن همسرم باور میکنی؟حتی مهمون بخوان بیارن ما تو یه ساختمونیم 

مثلا دورهمی داشته باشن اینا برنامشومیچینن با همسرم فقد یکیشون واقعا وقتی میخواد کاری کنه زنگ میزنه میگه راضی هستی؟من درکتون میکنم چی میگید ولی همیشه از یه دید دیگه نگاه کنید اینجوری بهتره ۹۹درصد مواقعی ک برنامه میچینن بخاطر نارضایتی من گند میخوره توش کلی خوشحال میشم😁🤣ولی من هیچوقت اوقات تلخی نمیکنم 

شماهم بزن به بیخیالی پرو باش فک کن اصلا طرف وجود نداره

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

وقتی تو‌صورتت در بیاد بگه لزومی نداره برا خونت وسیله میخری وقتی زیاد کسی رفت و امد نمیکنه مگه من برا ...

ما ك رسممون هست كسي از راه دور بياد ما بايد دعوتش كنيم و خوشامد گويي كنيم.

جالبه اينقدر بده گله داري ك چرا نمياد خونت؟و تماس نميگيره؟

بايد خوشحال باشي ك

براي همين حرفاي ضد و نقيضته ك نميتونم درك كنم

💕

ما ك رسممون هست كسي از راه دور بياد ما بايد دعوتش كنيم و خوشامد گويي كنيم.جالبه اينقدر بده گله داري ...

خب من صحبتم اینه ک فرق میزاره بین عروسا 

الان امشب من میشم ادم بده

خب تو‌ک میخوای دعوت کنی چرا ب ی عروس زنگ میزنی 

ب اون یکی ک میرسی ب برادرت زنگ میرنی 

خب من صحبتم اینه ک فرق میزاره بین عروسا الان امشب من میشم ادم بدهخب تو‌ک میخوای دعوت کنی چرا ب ی عرو ...

شما معلومه ادم بدي نيستي

همين ك هي ميري پيش مادرشوهرتينا

مشخصه دلت پاكه.

خواهرشوهرت به هردليلي از شما خوشش نمياد

يا مثلا حال نميكنه، ولي خب بلاخرع زنگ زده دعوت كرده.خونه خودشم ك نيست

خيلي تيپ مفصل بزن.با خنده و شادي برو

اين چيزاي كوچيك نبايد شمارو ناراحت كنه..

به احترام شوهرت و پدر مادرش گذشت كن

و اين به شوهرت بگو

💕

شما معلومه ادم بدي نيستيهمين ك هي ميري پيش مادرشوهرتينامشخصه دلت پاكه.خواهرشوهرت به هردليلي از شما خ ...

باورت نمیشه خدا خودش شاهده ک هر وقت بودن  شامی خونمون چنان ازشون پذیرایی کردم ک مادرشوهرم سر سفره با عصبانیت گفته مگه نخورده ایم بعد ۱۰سال ک عروسشون بودم ۱شام رفتم خونه خواهرشوهرم چنان داستانی پشت سرم ساخت ک گفتم اگه تو خیابونم بخوابم دیگه نمیرم خونش

میدونی در کل ادم های قدر نشناسی هستن

همین شوهرم ۴سال باشون رفت و شد نداشت من اجبارش کردم گفتم بخاطر پدر و مادرت 

خودشونم میدونن ک من بردمش ولی بازم همیشه طلب دارن از ادم  

باورت نمیشه خدا خودش شاهده ک هر وقت بودن شامی خونمون چنان ازشون پذیرایی کردم ک مادرشوهرم سر سفره با ...

خب. ببين خوشكم

بايد از إضافه كاربات كم كني..

اين مراسمات و دعوت هاي رسمي رو خوش و خندان

بري

💕