2777
2789

سلام به همگی

لطفا به این مادر خسته کمک کنید

من یه دختر 6.5 ساله دارم ولی هنوز واسه دسشوییش مخصوصا شب مشکل دارم هر چی میگم بزرگتر بشه بهتر میشه ولی تغییری نمیکنه من باید کار خاصی بکنم؟

خواهش میکنم اگر تجربه دارید کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل خواب حتما بره دستشویی دوغ وماست وخیار و...سردن نخوره اخرشبا .سنجد حتما بده بخوره .رحم ومثانش روب ...

خیلی از این کارا کردم خواهر ولی درست نشد گردو هم با پوست یکی گفت انجام دادم بازم حل نشد

نه نیست خواهر خونم کلا 60 متره همشم بوی ادرار میاد

دخترعموی منم تا کلاس دوم سوم ابتدایی همینجوری بود بعد خوب شد خیلی بور بود طبعش سردبود .تشک بچتو از جنس پشم گوسفند بگیر . ان شاالله خوب میشه عزیزم 

دخترعموی منم تا کلاس دوم سوم ابتدایی همینجوری بود بعد خوب شد خیلی بور بود طبعش سردبود .تشک بچتو از ج ...

مرسی خواهر که اینقدر مهربونی زن عموت چیکار میکرد پس؟ من از بستی شستم دستام پینه کرده بخدا 

دختر منم بوره دقیقا