2777
2789
عنوان

پول و زندگی و عشق و ازدواج

100 بازدید | 9 پست

به عنوان یک پسر،  با این گفته که دخترها در ازدواج ، دنبال فرد پولدار هستند ، باید بگم ، این کاملا طبیعی هست .‌طبیعت ازدواج ، زندگی ، فرزند آوری و افزایش کیفیت اون هست . نیاز مالی در زندگی،  بستگی به استاندارد های جامعه در همان زمان داره و نمیشه الان رو با ۶۰ سال پیش مقایسه کرد . شاید کمی بی رحمانه باشه ، اما با احساسات و دوست داشتن تنها ، سه وعده غذا ، هزینه های هنگفت درمان ، خودرو و مسکن و کار و شغل ، به دست نمیاد . پس باید بپذیریم که دختر ها در ازدواج ، به وضعیت مالی و پولی طرف مقابل هم ، نه به عنوان یک دارایی ، بلکه به عنوان یک بازوی بزرگی در زندگی،  توجه کنند. 

در این زمانه که گرانی زیاده و سطح نیاز بالا ، طبیعتا ، طبیعت زنانه زنان ، این رو درک می کنه که وضعیت پسر باید از نظر مالی ، استوار باشه و به قول خودمون لااقل تا حدی ، اگه پولدار هم نباشه ، پول داشته باشه ! به نظر من طبیعی هست و البته شاید کمی غمناک! 

این انتخاب طبیعی هست و از نظر علمی هم چیزی هست که در کل طبیعت جاری هست .

خوبه که به این درک رسیدی به عنوان یک مرد

و مهم تر اززز همه من واقعا مخالف فرزند اوری تو فقرم

بنطرم ادم باید تا ۵۰ ۶۰ سال پیش فرقی کرده باشه 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که به این درک رسیدی به عنوان یک مردو مهم تر اززز همه من واقعا مخالف فرزند اوری تو فقرمبنطرم ادم ...

بله ، فرزند آوری در فقر ، یعنی گسترش جهل و خود فقر ، البته همیشه استثنا هایی بوده ، ولی کلیات ، همین هست

بله ، فرزند آوری در فقر ، یعنی گسترش جهل و خود فقر ، البته همیشه استثنا هایی بوده ، ولی کلیات ، همین ...

دقیقا تو همین سایت دنبال استثنان نه چیزای کلی

میان رونالدو رو مثال میزنن ولی اصلا بچه های کارو نمیبینن انگار

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

دقیقاو چیزی که هست اینه خیلی از دخترا به همون دلیلی که شما گفتی با بی پولی طرف مقابل کنار میان به شر ...

بله ، البته اینم بگم ، در این چند سال اخیر ، حتی با کار زیاد و عرضه و جنم هم ، خیلی سخته که بدون پشتوانه ، کاری بتونی بکنی ، به نظرم در این زمانه ، عرضه و پشتکار هم بدون یک پشتوانه ، کافی نیست . البته که موارد مستثنی  همیشه بوده .

دقیقا تو همین سایت دنبال استثنان نه چیزای کلیمیان رونالدو رو مثال میزنن ولی اصلا بچه های کارو نمیبین ...

بله ، خیلی ها تا این بحث ها میان ، چند نفر رو مثال میزنن . البته متاسفانه،  این کلیشه ای شده که همه چی رو به خود فرد ربط بدن ، میخوان پشتکار رو تبلیغ کنن ، به قول شما کودکان کار ، خودش مثال خوبی بود . 

اما در کلیات همیشه متفاوت بوده و چند تا مثال ، که اونم در صحتش تردید هست ، جلو واقعیت رو نمیگیره

والا خدا کنه دنبال پول باشن توی سن 18 19 سالگی عاشق و شیدا میشن میگن کار نداره درامد نداره عیبی ندار ...

خوب ، شور و شوق دوران نوجوانی ، فرد رو کر و کور می کنه ، خودمون تجریه کردیم ، متاسفانه این نوع عشق درمانی هم نداره و هیج نیرویی جلودارش نیست ، مجبوره مسیر خودشو پیش بره ، خدا این وضع رو نسیب کسی نکنه ، البته این نوع عشق هم در خانواده های با ارتباط پایین و فقیر بیشتر هست . چون زندگی در فقر  ، احساسات فرد رو به درون میریزه ، یک لبخند کافی هسن که این کوه ، مثل زبانه های آتش‌فشان،  شعله ور بشه .