2777
2789
عنوان

باردار ها توروخدا راهنمایی کنید

206 بازدید | 38 پست

خیلی حالم بده ویار شدید دارم 

همش حالت تهوع اصلا اروم نمی‌گیرم 

متاسفانه استفراغ هم ندارم فقط حالت تهوع یه لحظه هم ولم نمیکنه 

نه میتونم چیزی بخورم نه میتونم کاری بکنم همش خوابیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیستم ولی باردارشدم تجربه کردم این حالت بری دکتر خواهرتا قرص بهت بده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین چی حالتو بد میکنه ک بالا بیاری چون هم بالا بیاری خوب میشی البته من اینجوری بودم اگه صبحا اول چایی میخوردم حالم بد میشد و 🤮 و بعدش کلا اون روز خوب بودم تهوع نداشتم دیگه

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

هرکاری گفتن انجام دادم اثر نداره از شدت حالت تهوع از خواب بیدار میشم

منم همینطور بودم سر بارداری اولم اینقدر بالا نیاوردم زمینو چنگ نیزدم تا پنج ماهگی لاغر شده بودم بعدش دیگه تمام شد

ببین چی حالتو بد میکنه ک بالا بیاری چون هم بالا بیاری خوب میشی البته من اینجوری بودم اگه صبحا اول چا ...

ببخشید عزیزم ولی امروز صبح از بس اوق زدم فقط آب بالا آوردم معدم خالی بود ولی همچنان حالم بده 

منم همینطور بودم سر بارداری اولم اینقدر بالا نیاوردم زمینو چنگ نیزدم تا پنج ماهگی لاغر شده بودم بعدش ...

۵ ماه هم خیلیهههههه😭😭

من چجوری هفته بعد برم دانشگاه با این وضع😭

یه تایپک دیدم که توش خانومای باردار گفته بودن خوردن بستنی چون سرده حالت تهوشون رو خوب میکنه یکیشون گفت مثلا بستنی رو در میارم از یخچال یه گاز میزنم که خوب بشم تا دوباره که حالت تهوه گرفتم 

هفته چندی؟!

قرص ها مشکلی ایجاد نمیکنه؟واسه بچه عوارض نداره؟

نه دیگه هردوروز ی بار اگه درست گفته باشم بعد نه عوارض ندارن عزیزم ولی همیشه سعی آب جوش بزار داخلش پوست پرتقال یانارنگی یا آبلیمو بریز توش بود کن اونم خوبه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه دیگه هردوروز ی بار اگه درست گفته باشم بعد نه عوارض ندارن عزیزم ولی همیشه سعی آب جوش بزار داخلش پو ...

وای از بوی پرتقال هم حالت تهوع میگیرم 

کلا من از زمین و زمان حالت تهوع میگیرم هیچی خوبم نمیکنه

ببخشید عزیزم ولی امروز صبح از بس اوق زدم فقط آب بالا آوردم معدم خالی بود ولی همچنان حالم بده

این حالات تا ۱۲ هفتگی هست معمولا طاقت بیار

ب من دکتر میگف نشونه اینه بچه حالش خوبه و داره رشد میکنه منم با همین امید خودمو قانع میکردم و تحمل میکردم

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔