2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از کربلا برگشته

122 بازدید | 7 پست

برا شوهرم سوغاتی آورد ولی برا من هیچی نیورد، وقتی رفتم پیشش با تلفن حرف میزد ۱ ساعت چپید داخل اتاق با تلفن حرف میزذ ماهم منتظر، اخر بلند شدیم برگشتیم،میخوام یه تیکه ایی کنایه ایی در این موارد بهش بندازم نگن حالیش نیست نمیدونم چی بگم میشه کمکم کنید؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر منم میره کربلا برای همه سوعاتی نمیاره

خدا رحمت کنه همه رفتگان رو پدرشوهر من فقط یرای عروسها یه چادر آورد پسرها هیچی😉

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به كسي تيكه ننداز و نيش نزن گناه خيلي بزرگيه شايد سرش شلوغه يا شايد شما زيادي حساسي اون تازه رسيده خ ...

هه خودش هم همینطوره منم میخوام مثل خودش باشم چیزی نگی میگن حالیش نی

مادر من برای هر خانواده ی چیزی میاره دونه دونه نمیاره خدایی شوهرم تاحالا یکبارم گلابه نکرده

ما خانمها زیادی حساسیت داریم 

جاری ها و برادرشوهر من یه طوری کربلا میرن انگار شهر بقلیه

سالی چند بار 

اصلا انتظاری ندارم ازشون جاری بزرگه فقط برای من یه چادر رنگی آورد برای بقیه هیچی 

اون یکی هیچی حتی یه مهر نداد چرا باید دلخور بشم رفتن سفر خوش بگذرونن برای من که نرفتن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ