2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زاج سفید از عطاری بگیره. مثل نبات سفیده. اندازه دو تا نخود بذاره تو قاشق رو گاز حرارت بده. پف میکنه و حباب میزنه بعد سفید میشه می چسبه به قاشق. خنک شد از قاشق جدا کنه و پودر کنه و با عسل به نسبت مساوی قاطی کنه. شب موقع خواب با سرنگ تو واژن تزریق کنه و دیگه از جا بلند نشه تا صبح، چون میریزه

زاج سفید از عطاری بگیره. مثل نبات سفیده. اندازه دو تا نخود بذاره تو قاشق رو گاز حرارت بده. پف میکنه ...

چیزی در مورد سرطان دهانه رحم و واژن شنیده اید ؟این مجرا برای ورود هر چیزی به داخلش نیست متاسفانه بعضیها نا آگاهانه به دیگران این توصیه ها را میکنند زاج سوختگی مختصر مخاط اون ناحیه را به وجود میاره و در مرحله ترمیمش ممکنه تغییرات سلولی سرطانی رخ بده .وقتی داروهای مناسب قرصها و کرمهای واژینال استاندارد و چرک خشک کن خوراکی مجاز هست و اینهمه پزشک چرا درمانهای عصر قاجار را انجام میدید.امیدوارم ناراحت نشید صرفا برای آگاهیتون گفتم 

چیزی در مورد سرطان دهانه رحم و واژن شنیده اید ؟این مجرا برای ورود هر چیزی به داخلش نیست متاسفانه بعض ...

زاج سفید یک ماده طبیعی معدنی کاملا بی خطر و بدون عارضه است. من هم منابع فارسی و هم انگلیسی در موردش و طریقه مصرفش خوندم و هیچ خطری نداره. خودم خیلی زیاد به سلامت موادی که استفاده می کنم حساسم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم. به نظر من استفاده از داروهای گیاهی و معدنی و درمان ها و پیشگیری های خانگی به استفاده از معلومات طب مدرن ارجحیت داره چون طب مدرن بر پایه تجارب و آموزه های طب سنتی شکل گرفته و عارضه دارد.