2777
2789
عنوان

کیا پروتز سینه انجام دادن یا حتی نزدیکانشون خواهشا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست
میدونی من سینم تا سایز ۹۰ رسید بعد یهو انگار سوزن زدی ب بادکنک همش خالی شد

اره من ۷۵بودم عادی تا یکماه اول خیلیییی بزرگ میشه میخواد بترکه بالا۸۵شد بعد باز الان۷۵

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست پروتز سینه کرده البته الان نه ۸سال پیش جنس خیلیییی خوبشو اما میگه دکتر هم گفته کلا تا ده دواز ده ساله بعد باید تعویض کنی 

البته نمیدونم باز بشه باردار بشی برای شیردهی یانه

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
حاالا من سایز صد 90هستم میخوام برم کوچیک کنم ..به چه دردی میخوره اخه سینه .

بابا منم ک نمیگم بزرگ باشه خیلی کاش مثل قبل همون۷۵بود شمام نرو به نظرم اشتباهه با ورزش کوچیک میشه اما بزرگ فکر نکنم🙁 ن ک مثل بچه شدم اخه باید یه فرقی بین زن مرد باشه احساس میکنم مردم همش میگ خوشبحال مردا ن زایمان دارن ن شیر دهی کلا تو عشق حالن به بدنشون اسیب نمیرسه بابت بچه 

دوتا سینه های من شدن عین خایه بز ولی اعتماد بنفسم از سقف خونمم رد کرده چیه رو بدی به شوهرا من همش از خودم تعریف میکنم میگم بچه شیر دادم شیر خودمو خورده اگه میخواستم مث بقیه شیرخشکی کنم بچهام الان همش مریض بودن 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

دوتا سینه های من شدن عین خایه بز ولی اعتماد بنفسم از سقف خونمم رد کرده چیه رو بدی به شوهرا من همش از ...

اخه منم میگم اما خب تو لباس بد وایمیستن اصلا صاف صافه اصلا نمیتونم اینجا کامل توضیح بدم🥲

اره دیگه بعد شیر دهی اینجوری شد

چند ماه پیش  آقایی اصرار ب ازدواج با من و بعدا فهمیدم متاهل و ی دختر ۲ ساله داشت..گفت ملاک من برا ازدواج زیبایی اندام ..زنه بعد بچه سبنه هاش داغون شده بود و ....بعضی انسان ها براشون خیلی مهمه....

اخه منم میگم اما خب تو لباس بد وایمیستن اصلا صاف صافه اصلا نمیتونم اینجا کامل توضیح بدم🥲

خب یعنی با سوتین اسفنجی هم بد وایمیستن؟؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اره نیست هیچی

عجب دیگه نمیدونم چی بگم مال ما حداقل تو اسفنجی جم میشن

سوتین اسفنجی ببند فعلا

بابا همش میگ مثل فبل لباس فللن بپوش برام اخه من سینه هام قبلا تو پر سر بالا بدون سوتین انقدر عالی بود میگفت چیزی نبند دوس دارم همینجوری ببینم حالا چکار کنم به نظرت💔😅🙁