بچه ها انقدر غصه خوردم همه فکرم شده اینکه چکار کنم همش یه فکرایی میکنم مگه من چی خواستم الان سینه هام قبل زایمانم خوب بود الان هیچی نیس واقعا دیگه افسرده شدم هم از عمل میترسم هم شوهرم همش یه چیزایی میگه دیگه مُردم فقط شبیه پیر زنا شدم 😭😭😭😭 همش میگم کاش شیر نمیدادم بچم باز میگم گناه داش اخه چرا الان میشناسم طرف چند تا بچه اورده بزرگ تر شده اما من نا شکری نمیکنم خدایا شکر ک سالمم اما چی میشد مگه چکار کنم دوست دارم مثل قبل برای شوهرم جذاب باشم 💔😭😭😭
حاالا من سایز صد 90هستم میخوام برم کوچیک کنم ..به چه دردی میخوره اخه سینه .
بابا منم ک نمیگم بزرگ باشه خیلی کاش مثل قبل همون۷۵بود شمام نرو به نظرم اشتباهه با ورزش کوچیک میشه اما بزرگ فکر نکنم🙁 ن ک مثل بچه شدم اخه باید یه فرقی بین زن مرد باشه احساس میکنم مردم همش میگ خوشبحال مردا ن زایمان دارن ن شیر دهی کلا تو عشق حالن به بدنشون اسیب نمیرسه بابت بچه
دوتا سینه های من شدن عین خایه بز ولی اعتماد بنفسم از سقف خونمم رد کرده چیه رو بدی به شوهرا من همش از خودم تعریف میکنم میگم بچه شیر دادم شیر خودمو خورده اگه میخواستم مث بقیه شیرخشکی کنم بچهام الان همش مریض بودن
چند ماه پیش آقایی اصرار ب ازدواج با من و بعدا فهمیدم متاهل و ی دختر ۲ ساله داشت..گفت ملاک من برا ازدواج زیبایی اندام ..زنه بعد بچه سبنه هاش داغون شده بود و ....بعضی انسان ها براشون خیلی مهمه....
بابا همش میگ مثل فبل لباس فللن بپوش برام اخه من سینه هام قبلا تو پر سر بالا بدون سوتین انقدر عالی بود میگفت چیزی نبند دوس دارم همینجوری ببینم حالا چکار کنم به نظرت💔😅🙁