2777
2789
عنوان

کیا پروتز سینه انجام دادن یا حتی نزدیکانشون خواهشا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 49 پست
عزیزم من ک چیزی نمیگم انقدر بعضیا پرو ان نمیدونم میخوان پز بدن یا خودشونو ثابت کنن منو همش مسخره میک ...

همونارم که حرف اضافه میزنن محکم وایسا جلوشون و جواب بده همینا باعث میشه هم خودت حس کمبود بکنی هم شوهرت نسبت به شما.هر خانمی شیر بده شکل بدنش تغییر میکنه اگر شکل بدن اونا تغییر نکرده شیر دهی نداشتن که پس حرف الکی نزنن وقتی تجربه چنین کاری نداشتن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همونارم که حرف اضافه میزنن محکم وایسا جلوشون و جواب بده همینا باعث میشه هم خودت حس کمبود بکنی هم شوه ...

چرا بابا خواهر شوهرم بچه شیر داده انقدر خوبع لباس باز میپوشه همش جاریمم ک کلا شیر نداده الا ۴۰ سالشه دوتا بچه داره انگار دختر ۱۴ سالش سینه هاش اونوقت من چی با بیست سال سن هوووف

فکر نکنم از من کامل بافت سینم اب شده توش خالی پوست شده

منم همینجور بود ب دخترم اصلا سه ماه شیر دادم نداشتم شیر خشک خورد بعد یکسال کم کم خوب شد پرشد پسرمم ۱۸ماه خورد همینجور شد بعدکم کم برمیگرده

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
منم همینجور بود ب دخترم اصلا سه ماه شیر دادم نداشتم شیر خشک خورد بعد یکسال کم کم خوب شد پرشد پسرمم ۱ ...

میدونی من سینم تا سایز ۹۰ رسید بعد یهو انگار سوزن زدی ب بادکنک همش خالی شد

جاری هام خواهر شوهرم مسخرم میکنن ینی من چکار کنم خدایا چهرمم خوبه همه جام یه کم لاغر شدم اما باز خوب ...

دختر خواهر شوهر پروتز گذاشت خیلی خوب شده 

فکر کنم اوایل اردیبهشت امسال گذاشت شد ۱۰۰ میلیون 

دختر خواهرم پروتز گذاشته راضیه .گفته برای شیردهی هم مشکلی نخواهید داشت

کی انجام داده هزینش چقدر شده من میترسم خیلی اما خب دوست دارم الان چند وقته میگذره مشکلی نداشته؟