بچه ها انقدر غصه خوردم همه فکرم شده اینکه چکار کنم همش یه فکرایی میکنم مگه من چی خواستم الان سینه هام قبل زایمانم خوب بود الان هیچی نیس واقعا دیگه افسرده شدم هم از عمل میترسم هم شوهرم همش یه چیزایی میگه دیگه مُردم فقط شبیه پیر زنا شدم 😭😭😭😭 همش میگم کاش شیر نمیدادم بچم باز میگم گناه داش اخه چرا الان میشناسم طرف چند تا بچه اورده بزرگ تر شده اما من نا شکری نمیکنم خدایا شکر ک سالمم اما چی میشد مگه چکار کنم دوست دارم مثل قبل برای شوهرم جذاب باشم 💔😭😭😭
عزیزم من ک چیزی نمیگم انقدر بعضیا پرو ان نمیدونم میخوان پز بدن یا خودشونو ثابت کنن منو همش مسخره میک ...
همونارم که حرف اضافه میزنن محکم وایسا جلوشون و جواب بده همینا باعث میشه هم خودت حس کمبود بکنی هم شوهرت نسبت به شما.هر خانمی شیر بده شکل بدنش تغییر میکنه اگر شکل بدن اونا تغییر نکرده شیر دهی نداشتن که پس حرف الکی نزنن وقتی تجربه چنین کاری نداشتن
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
همونارم که حرف اضافه میزنن محکم وایسا جلوشون و جواب بده همینا باعث میشه هم خودت حس کمبود بکنی هم شوه ...
چرا بابا خواهر شوهرم بچه شیر داده انقدر خوبع لباس باز میپوشه همش جاریمم ک کلا شیر نداده الا ۴۰ سالشه دوتا بچه داره انگار دختر ۱۴ سالش سینه هاش اونوقت من چی با بیست سال سن هوووف