2777
2789

دوسالشه ديروز تب داشت بردم آمپول زدن د شربت دادن شیاف و استامینوفن هم گرفتم یکساعته تب کرده ۳۹ بود شیاف زدم قطره هم دادم شده ۳۸ چرا پایین تر نیومده چیکار کنم اینجوری خوابم نمیبره خودش خوابه نمیذره حوله بذارم رو پیشونیش گریه میکنه دستاش و پیشونی و شکم داغه

پیشونی منظورم دقیق وسط ابروهاشه

زندگی پر از سورپرایزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف پاش یکی دو حلقه پیاز بچسبون و جوراب بپوشون تا پیازا نیفتن ...انشاالله که تبش میاد پایین

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
لباسشو کم کن دستشو و پاهاشو دستمال بزار رو پیشونیش نزارچهار ساعت یه بارو نیم ساعت کمتر کن

سردش نشه لباسشو کم کنم آخه هوا سرده؟

کلا نمیذاره دستمال بذارم فرقی نداره کجا😞

زندگی پر از سورپرایزه

واسه بچه من نه قطره و نه شیاف جواب نمیده .. شربت استامینوفن یا شربت بروفن ..اولویتت اولی باشه ک کم ضرر تره 

درست طبق دستورش میدی؟ شربت نصف وزنشه اگه ۱۲ کیلوعه ۶ سیسی باید بدی

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

یه لباس خنک تنش کن حوله خیس رو از روی لباس بذار روی شکم و کمرش ،اینجوری کمتر اذیت میشه از سردی حوله ...

تبش قط شد روس پتو بندازم یا نه باعث میشه تبش برگرده؟

زندگی پر از سورپرایزه