2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

206 بازدید | 38 پست

خیلی عقبم از جامعه از دوستام ،همه یا مهاجرت کردن  یا کارشناسی رو دارن تموم میکنن ولی من تازه شروع کردم ۲۰ سالمه 

نه دوست پسری داشتم (نمیخوام فعلا) نه خواستگاری نه پیشرفتی کلا ۳ ساله زندگیم رو هواست 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

شما به اندازه خودت خوبی

خودتو قیاس نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقتضای سنته

وقتی 19-20 سالته فکر میکنی دیره همه ازت جلوترن و ... ولی وقتی بشه 27_28 سالت اون موقع میفهمی چقدر فکر مسخره ای داشتی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من موقعی ک رفتم دانشگاه ۲۱ سالم بود 

دوستام تموم کردن وقتی من رفتم 

اما واقعا درسته عقب موندم 

اما وارد مسیری شدم ک دیدم اگ چن سال زودتر میومدک مسیرم این نبود 

شاید تو این مسیر با آدم های اشنا بشی زندگی تو تغییر بدن 

هیچ کاری بی حکمت نیست 

میفهمم چی میگی 

شما به اندازه خودت خوبیخودتو قیاس نکن

ولی اطرافیانم اینو نمیگن اشخاص هم خون زندگیم 

همه میگن کمتر از اونی که حقت بود تلاش کردی زندگیت ناشایستست اگه کسی استعدادتو رو داشت این نبود وضعش 

منم ۳ ساله پیش کلا عوض شدم

اقتضای سنتهوقتی 19-20 سالته فکر میکنی دیره همه ازت جلوترن و ... ولی وقتی بشه 27_28 سالت اون موقع میف ...

فکر نکنم من خیلی زودتر از سنم بزرگ شدم چون پناه زندگیمو زود از دست دادم همون موقع  اختلاف سنی باطنی خودمو وهمسالامو به چشم دیدم

فکر نکنم من خیلی زودتر از سنم بزرگ شدم چون پناه زندگیمو زود از دست دادم همون موقع اختلاف سنی باطنی ...

عزیزم شرایطم با شما یکیه خدا رحمت کنه

نمیدونم چندسالگی پدر بزرگوارت و از دست دادی. من 15 سالم بود ولی بازم میگم اینا اقتضای سنت و شرایطته چون جات هستم میفهمم

بدون توجه به کار دیگران کار خودت و بکن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من موقعی ک رفتم دانشگاه ۲۱ سالم بود دوستام تموم کردن وقتی من رفتم اما واقعا درسته عقب موندم اما ...

منم در شرف همین سنم همش حس عقب بودن دارم  دوستم چن وقته دیگه داره مهاجرت میکنه دندون بخونه من موندم ۴ سال دیگه کارشناسی تموم شه بعد ببینم شرایط مالی یاری میکنه برای مهاجرت یا نه

خیر چرا

چون نوشته بودید براشون صلوات بفرستیم.

الله رحمتشون کنه و در بهترین مکان بهشت جا عنایتشون کنه.

ببخشید این سوال میپرسم و قصد ناراحتیتون ندارم.

دیروز پدر شخصی ک برام خیلی مهم هست وفات کرده میخاستم بدونم چقدر زمان میبره تا آدم اینو هضم کنه؟

آقا هستم