2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 38 پست
عزیزم شرایطم با شما یکیه خدا رحمت کنهنمیدونم چندسالگی پدر بزرگوارت و از دست دادی. من 15 سالم بود ولی ...

منم ۱۸ سالگی از دست دادم دیگه بیخیال شدم دست از تلاش برداشتم حقیقتا برای راضی کردن اون همیشه ی خدا تلاش میکردم  برای اینکه راضی باشه هر کاری میکردم زیاد تو چشم بودم بعد که ناگهان از دستش دادم سقوط کردم بدون هیچ تلاشی امسال یه رشته آزاد رفتم  همش حس میکنم زحمتش بی فایده بود فرزند نالایق بودم براش

خدا پدرتون بیامرزه

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

منم ۱۸ سالگی از دست دادم دیگه بیخیال شدم دست از تلاش برداشتم حقیقتا برای راضی کردن اون همیشه ی خدا ت ...

منم همیشه دلم میخواد مادرم و راضی نگه دارم

برای حرف بقیه نه ولی اگر از جایگاه الانت راضی نیستی رهاش کن برو سمت چیزی ک عمیقا میخوایش

ممنونم عزیز

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون نوشته بودید براشون صلوات بفرستیم.الله رحمتشون کنه و در بهترین مکان بهشت جا عنایتشون کنه.ببخشید ا ...

ممنونم 🙏🏼

بستگی داره چقد بهش وابسته باشه من چون از بچگی کلا به پدرم وابسته بودم همه کارامو خودش انجام می‌داد و بدون اون زندگی برام سخت بود هضمش سخت بود مثلا زیاد نمیتونستم گریه کنم یا برام خنده دار بود از دست دادنش که چرا اینقد راحت رفت بعدش کم کم ترس از یاد بردنش اومد سراغم خیلی چیزارو  راجب پدرم به واسطه ی همین ترس فراموش کردم و بعد کم کم هضم کردم که نیست ولی اطرافیان گریه زیاد کردن و اونا نسبت به من زودتر کنار اومدن  همین الامم کسایی که نمیشناسنم رو بهشون نمیگم پدرم فوت شده اس توی حضوری

بستگی داره دوران سوگواری هر شخصی فرق داره اگه بهتون پناه آورده دلداریش بدین چون در این صورت شما براش شخص خاصی تلقی میشین 

منم همیشه دلم میخواد مادرم و راضی نگه دارمبرای حرف بقیه نه ولی اگر از جایگاه الانت راضی نیستی رهاش ک ...

رشتم آینده داره پرستاریه  ولی خیلی دو دلم رها کردنش سخته

رشتم آینده داره پرستاریه ولی خیلی دو دلم رها کردنش سخته

بله رشتت خ خوبه ولی به شرط علاقه

موفق باشی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ممنونم 🙏🏼بستگی داره چقد بهش وابسته باشه من چون از بچگی کلا به پدرم وابسته بودم همه کارامو خودش انج ...

نمیدونم من اصلا بلد نیستم صحبت کردن.

راستش ایشون اصلا منو زیاد تحویل نمیگیره.

بعد از چندین وقت گفت بیا محل کارم میخام ببینمت.

منم رفتم ب بهونه کار اداری و اتفاقا ی کار اداری هم داشتم رفتم سیستم قطع بود قرار شد فرداش ینی دیروز برم من خوابم برد ک دیدم خودش پیام داده گفته من امروز سرکار نمیرم منم گفتم چطور گف پدرم فوت شده منم تسلیت گفتم و براشون دعا کردم بعد بهم گفت براش فاتحه بفرس شب اول قبرش هست 

آقا هستم
بله رشتت خ خوبه ولی به شرط علاقهموفق باشی

ممنونم 

رشته ی شما چیه؟

راستیتش اندازه ی سر سوزن علاقه ندارم ولی توان جنگیدنن نداذم رشته ی مورد علاقم داروئه شرایط کنکور هم الان فقط ۶۰ درصدش ماله ماست ۴۰ درصد دیگه رو نمیدن بعد اگه داروساز شم فقط میتونم کارمند شم پول داروخانه زدن ندارم که حقوقش با پرستاری تقریبا یه انداز ه اس

نمیدونم من اصلا بلد نیستم صحبت کردن.راستش ایشون اصلا منو زیاد تحویل نمیگیره.بعد از چندین وقت گفت بیا ...

خدا بهش آرامش بده 

میتونین بهش بگین   اگه خواستی با کسی حرف بزنی من هستم

ولی من خودم ترجیحم این بود تنها باشم چون بهترین کار اینه دوران سوگواری زود تموم بشه اطرافیان با تلاش کردن برا آروم کردن عذادار فقط دوره سوگواریشو طولانی‌تر میکنن

ممنونم رشته ی شما چیه؟راستیتش اندازه ی سر سوزن علاقه ندارم ولی توان جنگیدنن نداذم رشته ی مورد علاقم ...

من عاشق پزشکی بودم که به دلایلی نتونستم 

شاگرد اول بودم که یه دفعه کلا فازم بخاطر فوت پدرم تغییر کرد

هنوزم درحال پیدا کردن خودمم  خلاصه بگم خودم و گم کردم

من عاشق پزشکی بودم که به دلایلی نتونستم شاگرد اول بودم که یه دفعه کلا فازم بخاطر فوت پدرم تغییر کرده ...

الان چن سالتونه؟

من حقیقتا نمیدونم چی راضیم میکنه چون به این نتیجه رسیدم هیچ وقت به خاطر خودم کاری رو نکردم همش برای خوشحالی پدرم بود الان که نیست نمیدونم چکار کنم

الان چن سالتونه؟من حقیقتا نمیدونم چی راضیم میکنه چون به این نتیجه رسیدم هیچ وقت به خاطر خودم کاری رو ...

21 

منم همینم باید بذاریم زندگی بگذره و ببینیم چی در پیش داریم

21 منم همینم باید بذاریم زندگی بگذره و ببینیم چی در پیش داریم

اوهوم موافقم❤️ای کاش حداقل خوب باشه 

تقریبا همسنیم