2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگید حالم خوب شه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 18 پست

بابت اون حرفت ک گفتی نماز میخونه 

نمازو ک شمرو یزیدم میخوندن این ک اصلا دلیل نمیشه 

من خودم نماز نمیخونم ولی میبینی یکی بخاطر نمازی ک میخونه خیلی مراقبه ک‌گناهی نکنه اما یکی نه فقط صرفا مثل کلاغی ک دونه میخوره به زمین نوک میزنه و به خیال خودش نماز خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خودم نه میشه گفت چاقم نه لاغرم ولی بیشتر رو به چاقیم اما واقعا الان اسکینی بودن تو کل دنیا خ ...

آخه هیلی بد توصیفم کرد در اومد گفت یه دختره هست سالن بالا دراز و لاغره انگار عقب موندس!خب من چیکارش کرده بودم! اینقد شر بود و با لحن بدی تعریف میکرد اگه بهش میگفتم با منی یه شر درست میکرد که کی با تو بود مگه با تو دارم حرف میزنم ولی قشنگ تابلو بود داره به من تیکه میندازه آخه مگه جاشو تنگ کردم!

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

مطمعنی اضطراب اجتماعی نداری گاهی وقتا حس میکنی همه دارن تورو قضاوت میکنن و به تو فکر میکنن

نه داشت تیکه مینداخت بهم نگاهشم کردم نگام کرد پوزخند زد

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه