2777
2789
عنوان

میشه یه چیزی بگید حالم خوب شه💔

104 بازدید | 18 پست

امروز کتابخونه بودم دوتا دختر اومدن کنار خودم مسخرم کردن مثلا از یکی دیگه خرف میزدن ولی هی منو می‌دیدن باز صداشونو میبردن بالا میخندیذن دقیق منو توصیف میکردن بعد اسم یکی دیگرو میاووردن یهو ناراحت شدم الان هرچی میخام از ذهنم بره باز یادم میوفته میشه یچیزی بگید بهم🙃

بیشتر از این دلم میسوزه که دختره چادر میاره کتابخونه نماز بخونه بعد منو مسخره می‌کنه میخنده(چون لاغرم هیکلمو مسخره کرد)

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم تو نوجوونی اتفتق افتاد وای حس فوق العاده افتضاحی بود منتها تو جمع و خیلی رک گفت

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

از لحاظ روحی دلم میخواد برم شمال⁦:-)⁩

وسط جنگل بشینم..

یه دفتر دستم ، یه خودکار دستم ، رو صندلی بشینم ، کنارم میز باشه و روش قهوه⁦..

چشمامو ببندم و زیر آسمون ابری بشینم⁦( ◜‿◝ )♡⁩

فاز نویسندگی بردارم و هرچی به ذهنم میاد رو بردارم و روی کاغذ بزارم⁦

⁦。◕‿◕。⁩

نفس عمیق بکشم و خودمو رها کنم تو طبیعت و برای یکبار به هیچی فکر نکنم

نه به آدما 

نه به مشکلات

نه به زندگی

به هیچی...

به هیچی...

فقط آرامـــــش...

اینو بخون شاید حالت خوب بشه

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

ببین من خودم نه میشه گفت چاقم نه لاغرم ولی بیشتر رو به چاقیم اما واقعا الان اسکینی بودن تو کل دنیا خیلی خیلی جذابه و ۹۰درصد مدلا بیش از حد لاغرن .چرا باید حرف دوتا ادمه غریبه واست مهم باشه 

به حرف آدمای اطرافت به اندازه شعور و شخصیتشون اهمیت بده اینی که توصیف کردی داره بی‌شخصیت بودنش رو جار میزنه حتی ارزش نداره بهش فکر کنی

میدونم سخته شنیدن همچین حرفایی ولی به حرف آدمای بی‌شعور نباید سر سوزنی اهمیت داد

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

عمدی صداشو میبرد بالا بشنوم آخه مگه حق تو خوردم اینحوری دل میشکونی چیکارت کردم مگه میخای تیکه بندازی ...

بهت حق می‌دم اما لطفاً خودت رو بابت حرف‌های آدم‌های روانی ناراحت نکن

مزخرفات ۲ تا آدم بی‌شعور ارزش تورو تعیین نمی‌کنه

تو خیلی ام کافی و دوست‌ داشتنی‌ای

باشه؟

京香水月

اگه نماز نمیخوند کمتر دلم میسوخت! اینهمه فاز آدم خوب بودن بر میدارن بعد دل میشکونن خدایا اون نمازی که برات میخونه قبوله؟؟

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

میگن نبین چی گفته نگاه کن ببین کی گفته !اون ادم نه ادمه مهم زندگیته نه نظرش اهمیتی داره نه هیچ چیز دیگه ای یذره قوی باش قرار نیس سلیقه ی همه باشی که ادما سلیقه هاشون متفاوته هرچند که اصلا حق نظر دادن نداشته