2777
2789
عنوان

بازگشت به گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همسر من واقعاا ديده رفتارهاي خانوادش رو  خيلي ازم عذر خواهي ميكنه بابتشون 😔

شوهر منم میدونه حق با منه , ولی اینقدر روش زیاده که به من میگه تحمل کن , قدر شوهرت رو بدون , انشاالله خوشبخت باشین

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خیلی اخلاقای خوبی داره ولی باهم تفاهم نداریم فرهنگمون فرق میکنه دیدگاههامون متفاوته

عزیزم کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو حتما مطالعه کن 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
آره.چون همدیگه رو درک میکنیم.اون تنهاکسیه که درکم میکنه.منم براش هیچوقت کم نزاشتم😍😍😍.قبلااینوازش ...

خوشبخت باشی

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
آره.چون همدیگه رو درک میکنیم.اون تنهاکسیه که درکم میکنه.منم براش هیچوقت کم نزاشتم😍😍😍.قبلااینوازش ...

مسلما اونا باز ما رو انتخاب میکنن , این ما هستیم که راضی به انتخاب دوباره اونها نیستیم😁

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
حتما بهشون نزدیکی دور بشی عزیز میشی.دوری ودوستی😊😊

عزيزم من قطع رابطه بودم كلا 

چون واقعا نميخواستنم 

اما مادرشوهرم امد ازم حلاليت خواست واس كربلا رفتنش 

امامن نميرم چون فك كنم توبه گرگ مرگه

در درجه اول که اصلا ازدواج نمیکردم..

در درجه دوم خیر

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab