2777
2789
عنوان

بازگشت به گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 72 پست
باورت میشه دیگه خسته شدم 

اره عزيزم ....

ادم ي روز واقعا خسته ميشه...

منم هميشه حرفاشون رو تيكه هاشون رو ناديده ميگرفتم و باز ميرفتم بهشون سر ميزدم 

اما ي روز وقتي ب همسرم مادرش گفت چرا اينو اوردي اينجا!!!!متوجه شدم كه هم احتراما داره از بين ميره و هم اينجا جايي واسم نيس

واس هميشه گذاشتمشون كنار!

چون خسته شده بودم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد اگه همسرم عادل نبود من تا حالا هزاران بار جداشده بودم!

من بخاطر بچم موندم البته حاضرنیستم جداشم اگه بخام برگردم خونه پدرم

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
شايد اگه همسرم عادل نبود من تا حالا هزاران بار جداشده بودم!

من بخاطر بچم موندم البته حاضرنیستم جداشم اگه بخام برگردم خونه پدرم . دلم میخاد ی خونه جدابگیرم براخودم و دخترم ازشر هرچی مرده راحت باشیم

همسرم عادل نیست بشدت خودخواهه اگه با خاواده من مشکل پیش بیاد یک سال نمیزاره من برم خونشون تا اونا پیش قدم شن اونم چندبار ولی اگه باخانواده خودش پیش بیاد یک ماه نشده میدوه براشون

من بخاطر بچم موندم البته حاضرنیستم جداشم اگه بخام برگردم خونه پدرم . دلم میخاد ی خونه جدابگیرم براخو ...

همسرت خيلي خانوادش رو دوس داره و اي كاش بتوني بهشون نزديك بشي!!!

البته دركت ميكنم اگه نخوان شما هركاري ام كني نميتوني بهشون نزديك شي

پیش خودم میگم میل خدا بوده وگرنه میتونست جلوشوبگیره خودشم خیلی پسر خووبیه به امید خدا زندگی میکنم الانم مادر شدنم باید خدا بخوادفکر میکنی دارم اشتباه میکنم خودم چون به خدا دلبستم میگم نه