2777
2789
عنوان

بازگشت به گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 72 پست
با اینکه زیاد بدم نیست. ولی نه دوباره انتخابش نمیکردم. متاسفانه ۱۵ سال بیشتر نداشتم. 😑

😳

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میشد چیییی مییییشد😒

خودش بهترين كسيه كه ميتونسم انتخاب كنم 

و ب قول خودش هيچكس اندازه اون نميتونه منو دوس داشته باشه 

خيلييي ب خاطر من جلو خانوادش ايستاد 

خانوادشم خوبن عالي ان البته نه با من با عروس دگشون 

منو هيچوقت دوس نداشتن 

😔😔😔😔

خودش بهترين كسيه كه ميتونسم انتخاب كنم  و ب قول خودش هيچكس اندازه اون نميتونه منو دوس داشته با ...

حالا باز خوبه جلو خانوادش وایمیسه , شوهرم به من میگه تحملت رو ببر بالا

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خودش بهترين كسيه كه ميتونسم انتخاب كنم  و ب قول خودش هيچكس اندازه اون نميتونه منو دوس داشته با ...

عزیزم مهم همسرته

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.