2777
2789
عنوان

کسی از خانما هست حوزه درس میخونده باشه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 27 پست
منکه نمیخام تا اخرش بخونم تا همون کارشناسی بخونم شاهکار کردم😅

😂😂😂😂😂من از زمانی یادمه این عزوسمون داره میره هنوزم میگیم سمیرا کی تمومی میگه نمیدونم بزار پایان ناممو تکمیل کنم😂😂😂😂خوبیش اینه  یه وقتی  دارن  برای مباحثه جاهایی مشکل داشته باشین از هم میپرسید   درس مرور میکنید و اینکه عصرا  کلاس ندارید فقط طرف صبح

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون حوزه میرین

بله گلم سال چهارمم

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

😂😂😂😂😂من از زمانی یادمه این عزوسمون داره میره هنوزم میگیم سمیرا کی تمومی میگه نمیدونم بزار پایان ...

حتما علاقه دارن انشاالله ک موفق باشن...هزینه ایی هم میدن یا نه رایگانه

حتما علاقه دارن انشاالله ک موفق باشن...هزینه ایی هم میدن یا نه رایگانه

نه شهریه ندارن فقط پول کتاب مقاله این چیزا

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

موفق باشین...من دوران دبیرستان عربیم زیاد خوب نبود بنظرتون تو حوزه موفق میشم؟

من که از تجربی رفتم. اصلاً اینطوری نیست که گیر کنی. قشنگ از پایه کار میکنند حتی رشته های دانشگاهی هم تو رشته های مرتبط مثل حوزه پر نیستن. اساتیدمون هم حوزه تدریس میکنند و هم دانشگاه و همه نظرشون اینه که طلبه ها چون هم مباحثه دارن و هم پیش مطالعه خیلی بهتر از غالب دانشجوها هستن.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من که از تجربی رفتم. اصلاً اینطوری نیست که گیر کنی. قشنگ از پایه کار میکنند حتی رشته های دانشگاهی هم ...

اهان...ببخشید ی سوال دیگه هم داشتم من الان ۲۷ سالمه و دیپلم دارم قبول میکنن اینطوری یا نه شرط سنی داره

اهان...ببخشید ی سوال دیگه هم داشتم من الان ۲۷ سالمه و دیپلم دارم قبول میکنن اینطوری یا نه شرط سنی دا ...

واقعیت یادم نیست شرط سنیش چقدر بود فکر کنم فروردین یا اردیبهشت دفترچه اش میاد، توی اون نوشته کامل

باشه ممنون عزیزم وقت گذاشتین جواب دادین

خواهش میکنم موفق باشی