2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط محصولات ایران خودرو 

سمند خیلی خوبه و جادار

ما خودمون ساینا داریم ولی ماشینهای ایران خودرو رو بیشتر دوست دارم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

خودتون داشتید یا اطرافیان ساینا sرو

ساینا s داریم راضی هستیم البته همسرم میگه همون پراید رو برداشتن جلدشو عوض کردن🤣🤣 سمند هم یه کمی بزرگه انگار تانکه،کاش جمع و جورتر بود اما خب محصولات ایران خودرو رو با سایپا نمیشه مقایسه کرد

خب اون خرج رو دستتون نمیزاره ؟؟ و به فکر فروششم باشید چیزی بخرید که بتونید دو سال دیگه بفروشیدش،ساین ...

نه دیگه یه ماشین نمیخوام دوسال دیگه بفروشمش قشنگ یه ۴و ۵ سال میخوام کار کنه تو خرج نباشه همش

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

نه دیگه یه ماشین نمیخوام دوسال دیگه بفروشمش قشنگ یه ۴و ۵ سال میخوام کار کنه تو خرج نباشه همش

منظورم این بود مثلا ۱۰ سال دیگه کی میاد سمند ۱۷ سال کار کرده شمارو بخره؟؟؟حالا معلوم نیست تو این ۱۰ سال آینده اوکی باشه یا نه

اما یه ماشین صفر به این زودیا تو خرج نمیفته و ۱۰ سال دیگه هم راحت میفروشیش،خوبیشم اینه از اول زیر پای خودت بوده این دست اون دست نشده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز