2777
2789
عنوان

سمند یا ساینا s

1282 بازدید | 18 پست

سلام دوستان بین سمندEF7دوگانه با ساینا S صفر دوگانه کدوم بهتره برای خرید

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر سایتا میگن ساینا تو سربالایی و اینا مثل پراید عمل میکنه کسایی که داشتن میشه بگن راسته یا نه

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

خودتون داشتید یا اطرافیان ساینا sرو

ساینا s داریم راضی هستیم البته همسرم میگه همون پراید رو برداشتن جلدشو عوض کردن🤣🤣 سمند هم یه کمی بزرگه انگار تانکه،کاش جمع و جورتر بود اما خب محصولات ایران خودرو رو با سایپا نمیشه مقایسه کرد

خب اون خرج رو دستتون نمیزاره ؟؟ و به فکر فروششم باشید چیزی بخرید که بتونید دو سال دیگه بفروشیدش،ساین ...

نه دیگه یه ماشین نمیخوام دوسال دیگه بفروشمش قشنگ یه ۴و ۵ سال میخوام کار کنه تو خرج نباشه همش

نه دیگه یه ماشین نمیخوام دوسال دیگه بفروشمش قشنگ یه ۴و ۵ سال میخوام کار کنه تو خرج نباشه همش

منظورم این بود مثلا ۱۰ سال دیگه کی میاد سمند ۱۷ سال کار کرده شمارو بخره؟؟؟حالا معلوم نیست تو این ۱۰ سال آینده اوکی باشه یا نه

اما یه ماشین صفر به این زودیا تو خرج نمیفته و ۱۰ سال دیگه هم راحت میفروشیش،خوبیشم اینه از اول زیر پای خودت بوده این دست اون دست نشده