الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم تو یکی از تاپیکا دیدم پست گزاشته بودین که ترمیم کننده سیکالفیت گرفتی برای جای آبله ات تا ال ...
سلام نه گلی جون حقیقتش کم رنگ شد اما نه ولی رفتم دکتر یه ترمیم کننده دیگه داد فعلا یه هفتس میزنم به نظر خودم داره کمرنگ میشه اسمش اسکار سیلیکون یا یه همچین چیزییه بزار دقیق ببینم
زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
سلام گلم تو یکی از تاپیکا دیدم پست گزاشته بودین که ترمیم کننده سیکالفیت گرفتی برای جای آبله ات تا ال ...
عزیزم الان نگاه کردم سیکالدرم ژل هست کرمشم هست ولی دکتر به من ژل داد گفت ژل برای زخمهای تازه کرمش برای وقتی که مدت زمانش زیاد گذشته وجاشون کهنه شده و۳ماه مداوم باید بزنم تا نتیجه بگیرم اینو دکتر خیلی تاکید کرد
زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂