امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونی چ حجم سمی وارد بدنت میکنی 1،2سال دیگ نفست گرفت ریت مشکل خورد اون موقع متوجه میشی نمونه ش دار ...
جدی
حالا هم نمیدونم چرا قفسه سینه سمت راست تیر میکشه گاهی از اینه؟
امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨
خب اجی جانم پس فردا ازدواج کنی عادت کرده باشی چطوزی میخوای ترکش کنی؟؟؟ حالا قایمکی میکشی؟
نه عزیزم چرا قایمکی اونقدرام بد نیست تو دید
مرسی عزیزم سعی میکنم کم کنم تا ترک
تفریحمه دلخوشیمه