2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام‌. نترس. اصلا نگرانی نداره. میخچه است. منم دقیقا دبیرستان که بودم روی انگشتم داشتم. خیلی هم درد میکرد. موقع دست دادن با دوستام جیغم میخواست بره هوا‌ . به همین اندازه بود. 

چسب میخچه از داروخانه گرفتم. مرتب استفاده میکردم و راحت دستامو با همون چسب میشستم. شبا دردش زیادتر میشد. حس میکردم تیر میکشه. نگو چسبه داشته کارخودشو میکرده. 

یه هفته و نیم مرتب چسب استفاده کردم. یه روز از مدرسه اومدم. چسبو باز کردم تا بازم عوضش کنم. دیدم پوست دورش مُرده و خشک شده بود با سوزن یواش یواش پوستای دورشو کندم. یهو دیدم میخچه هم داره کنده میشه. 😣اونم کندم. یه ریشه  سفید خیلی کوچولو داشت که وقتی اونو کندم مطمئن شدم دیگه میخچه دراومده. 

جاش سوراخ شده بود تا ۵ روز. بعدش دیگه عاااالی شد. 

حتما این پروسه رو انجام بده. مال منم دقیقا همین شکلی بود. اگر با چسب خوب نشد برو دکتر پوست. 

ولی مطمئن باش با چسب خوبِ خوب میشه. فقط چسب رو مرتب استفاده بکنه. موقع حمام فقط دربیاره.

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

شاید چیزی رفته تو دستش مثلا خار یا تراشه ی چوبی چیزی چون رنگش توی عکس زرده به نظرم جسم خارجی واردش شده و عفونت کرده همون چسب میخچه یا گوجه فرنگی یا کیوی کال بزارین روش با بتادین هم شستشو بدین روش هم بسته باشه به بقیه انگشتاش سرایت نکنه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...