2777
2789
دگ دوره زمونه جوری نیس ک ادم بد اخلاق و بی پول رو دخترا قبول کنن خیلی کم شده واقعیت جامعسسعی کن خودت ...

نه سعی نمیکنم.  سعیم بکنم ی دختر معمولی میدن ک ارزش نداره

نه واقعا هستن دخترایی که معیاراشون متعادل هست..اخلاق و ایمان هم براشون مهم باشه..دنبال پسرایی باشن ک ...

مگه،خدا وجود داره؟ اگه وجود داشت ک طبق گفته خودش تو قران برا هر کس جفتی افریده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سعی نمیکنم. سعیم بکنم ی دختر معمولی میدن ک ارزش نداره

ارزش نداره ؟ والا شخصیت نداری نمیشع باهات حرف زد خودت هیچی نیستیا از بقیه هم ایراد میگیری

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

مرد حساب ی کودن هر چقدر خودشو بکشه نمیتونه پزشک بشه مث من . پس پول دست خود،ادم، نیست .

کودن عمته بیشعور

@niniyar_1  

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ارزش نداره ؟ والا شخصیت نداری نمیشع باهات حرف زد خودت هیچی نیستیا از بقیه هم ایراد میگیری

خوب راس میگم . دانشجوی دکتری برق . ک هیچی نیست . مزدا 3 هم ک،هیجی نیست . ی واحد اپارتمانم ک هیجی نیست . کار رسمیم ک هیچی نیست . قد 180 هیچی نیست . باید توقعمو بیارم در حد دختر افغانی

گرفتم

@niniyar_1 این بنده خدا توهم زده من توهینی نکردم!! متن رو بخونید متوجه میشید

مگه گفتم با منی؟ اومدی راحت تو سایت زنا به بقیه هم توهین میکنی

والا اعتماد ب نفستو بیار پایین راحت پیدا کن 

مزدا ۳ داری پانامرا نداری که واات

مگه گفتم با منی؟ اومدی راحت تو سایت زنا به بقیه هم توهین میکنیوالا اعتماد ب نفستو بیار پایین راحت پی ...

حاجی مشکل داری با خودت؟ من ب خودم گفتم کودن . سر چی پس نی نی یار تگ کردی 

حاجی مشکل داری با خودت؟ من ب خودم گفتم کودن . سر چی پس نی نی یار تگ کردی

جمله بندیت بس که افتضاحه 

حتما تو پانامرا داری .

نه برادر من سراتو کره ای دارم ولی پسرایی ک تو محل کارمون میبینیم چند تا ماشین میلیاردی دارن توقعشون والا ندیدم انقد بالا باشه

نه برادر من سراتو کره ای دارم ولی پسرایی ک تو محل کارمون میبینیم چند تا ماشین میلیاردی دارن توقعشون ...

میلیاردی؟؟ سراتو؟؟ 

حاجی اونا همه در حد ی تومنه . 

تو داری از 20 تومن حرف میزنی. 

ایشالله ک خوب میشی

ریپ نزن

نه برادر من سراتو کره ای دارم ولی پسرایی ک تو محل کارمون میبینیم چند تا ماشین میلیاردی دارن توقعشون ...

من توقعم بالاس .تو چرا اذیت میشی؟ 

اون ماشینی ک تو،داری هم قیمت ی 207 عه . زیاد شلوغش نکن