2777
2789

خب همونجور ک می بینید نزدیک ب۶ ماه گذشته از قطع رابطم با خاهرشوهرم

ی فرد کنترلگر با مقداری خودشیفتگی ک سعی داشت تو کوچکترین مسئله زتدگیم دخالت کنه و من دم ب دیقه تاپیک میزدم غر میزدم و میگفتم چیا بهم گف و عصبی بودم ....یک ماهی میشه دست از تلاش برداشته

و رفتارش دقیقا عین خودم شده ،جای ک من هستم نمیمونه ،ماشینی ک من نشستم نمیشینه حتی اگر ماشین پدرشوهرم باشه ،دیگه نگاه پسرم نمیکنه ،دیگه سعی نمیکنه جلب توجه کنه ،دیگه درمورد من حرف نمیزنه 

شاید فک کنه با اینکار داره از اینکه بهش بی توجهی میکنم انتقام میگیره ولی نمیدونه همون چیزی ک من میخاستم داره انجام میده

این مدت درگیر درمان نشخوار فکریمم ،درگیر زندگی و بچمم ،بیشتر خونه مامانم میرم ،دوستای باشگاهمو بیرون باشگاه می بینم ،صبها میرم میدوعم ،عصرا ورزش میکنم اعصابم ک آروم تره هیکلم خوش فرم تر شده و پوستم شاداب تر شده ،خداروشکر کجا فکرشو میکردم بهترین تصمیم زندگیم میتونه قطع رابطه با این کنترلگر باشه ی نی نی سایت هم از غر غرام نجات پیدا کرد

خداروشكر

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت چیزی نمگه؟

عمه منم به ما بی توجهی می‌کنه ولی بعضی وقتا دلم می‌شکنه بچه عموم رو بغل میگیره پشتش رو می‌کنه به ما

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من پنج ساله با کل خانواده شوهر قطع رابطه کردم شوهرم و هر از گاهی پسرم میرن چندساعت و میان ولی من انگار اصلا نیستن نه در موردشون حرف میزنم نه شوهرم چیزی میگه واقعا در این مورد آرامش دارم دیگه بهم نیش و کنایه نمیزنن نمیبینمشون راحتم واقعا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچت چیزی نمگه؟عمه منم به ما بی توجهی می‌کنه ولی بعضی وقتا دلم می‌شکنه بچه عموم رو بغل میگیره پشتش رو ...

بچم یکسالشه ،من تمام تلاشم این بود ک این عمه عفریتش اصلا نگاهش نکنه و الان دقیقا ب همون چیزی ک میخاستم رسیدم کسی ک ب مادر بی احترامی کنه باید از دیدن بچه ای ک دوسداره منع بشه ،

من پنج ساله با کل خانواده شوهر قطع رابطه کردم شوهرم و هر از گاهی پسرم میرن چندساعت و میان ولی من انگ ...

من قبلا میزاشتم شوهرم ی ده دیقه پسرمو ببره خونه خاهرش ولی دیگه میخام اجازه اونم ندم دوس ندارم پسرم حتی ی دیدار کوتاه هم باهاش داشته باشه

بچم یکسالشه ،من تمام تلاشم این بود ک این عمه عفریتش اصلا نگاهش نکنه و الان دقیقا ب همون چیزی ک میخاس ...

اها،ولی من از عمم متنفرم خیلی مذهبی هست نمی‌دونم این کارا چیه می‌کنه حرص مامانمو درمیاره،عید به عید میبینیم همدیگرو ولی آنچنان سرش دعوا میکنن مامان بابام باهم،مثلا نشستیم خونه مامان بزرگم یهو میپره میگه زن داداش فلانه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من قبلا میزاشتم شوهرم ی ده دیقه پسرمو ببره خونه خاهرش ولی دیگه میخام اجازه اونم ندم دوس ندارم پسرم ح ...

من مجبورم بذارم ببره شوهرم همراهم نیست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من مجبورم بذارم ببره شوهرم همراهم نیست

به بچت یاد بده بهش بگو بابا میگه بیا بریم بگو من نمیام دوس دارم خونه پیشه مامان باشم بهشم بگو اینو بابا نفهمه که من گفتم تمام ، ببخشیدا بیجا میکنه بچتو میبره وقتی با مادر بچه رفتار بد میشه حق دیدن بچه اون مادرو ندارن ، چقدر بعضی مردا نفهمو بیشعورن خدااااااا 💔 

...
به بچت یاد بده بهش بگو بابا میگه بیا بریم بگو من نمیام دوس دارم خونه پیشه مامان باشم بهشم بگو اینو ب ...

متازیانه پسرم باباش رو بیشتر من دوست داره و دوست داره با باباش بره حالا هر جایی که باشه..هی چی بگم من هیچوقت شوهرم پشتم نبود و نیست باوجودیکه می‌فهمید و میشنید که کنایه میزنن نیش میزن ولی میگفت من نشنیدم میگفت خودت بهشون جواب بده مت دخالت نمیکنم تولد یکسالگی پسرم به دهنم کوفت شد از دستشون شاید بعضی کاربرا قضاوتم کنن ولی یازده ساله دیگه شناختمشون حسادت حتی شوهرم هم میدونست ولی انقدر نو گوشش خوندن که خانوادت مهم هستن هوای خانواده پدریم داشته باش که الان دیگه شوهرم اهمیت نمیده من حتی توقع داشتم شوهرم خودش هم نره خونشون ولی براش مهم نیست گیر کردم تو یه زندگی......فقط دلم خونه شرایط جدایی هم ندارم بخدا خونه ای که توش تو این یازده سال هستیم هم بابام داده بازم انقدر نیش و کنایه خانوادم میزدن میرفتم خونشون همشم از حسادت چون موقعیت مالی و اجتماعی خانوادم خیلی بالاتر از خانواده شوهرم هست ولی واسطه که خالم بود گفت خیلی خوب هستن فقط پول ندارن بابام گفت هوای بچم داشته باشن تکیه گاهش باشه پول مهم نیست...ولی تکیه گاه کجا بود شوهرم مثل یه پسر ده یازده ساله رفتارش خیلی حرفا هست که سرت رو در نمیارم....

متازیانه پسرم باباش رو بیشتر من دوست داره و دوست داره با باباش بره حالا هر جایی که باشه..هی چی بگم م ...

💔💔💔 بخدا چیزایی که میگی زندگی خودم اومد جلو چشام خدا ازشون نگذره هیچ وقت نمیگذرم هم از شوهرم هم از خانواده پدریش از خدا میخوام روز خوش نتونن ببینن هر بلایی که سر من آوردن از پروردگار زمینو آسمان میخوام سر دخترشون بیاره روز خوش نبینن ، زمین گرده شبو روز دورغ نیست دیرو زود داره سوختو سوز نداره خدا از حق خودش بگذره از حق بندش نمیگذره

...