2777
2789
عنوان

تاریخ یار همیشگی من 🥲🫂

76 بازدید | 8 پست

امتحان تاریخ دارم دو درس ولی لعنتی خیلی سخته  یه هفتس دارم میخونم هی یادم می‌ره🥲

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

رشتت چیه تاریخ باید داستان وار بخونی

انسانی 

سخته واقعا 🥲

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری دو درسه؟ پایه چندمن که ۸ درس اونم تاریخ معاصر باید جمع کنم چی بگم

امتحان کلاسی منطورمه عزیزم 

امتحان دی ۱۲درس باهم میگیرن 

هعی واقعا درکت میکنم 🥲 توام انسانی ؟

امتحان کلاسی منطورمه عزیزم امتحان دی ۱۲درس باهم میگیرن هعی واقعا درکت میکنم 🥲 توام انسانی ؟

اون موقع چجوری میخوای بخونی اره من سال دومم وضعیت روانم جوریه که فقط میخوام بگن انسانی اسونه همون پهنایه کتاب تاریخو میکنم تو حلقشون

سال چندمی شما

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

اون موقع چجوری میخوای بخونی اره من سال دومم وضعیت روانم جوریه که فقط میخوام بگن انسانی اسونه همون په ...

خیلی وقته شروع کردم به خوندن برا تاریخ فقط دو سه تا درس مونده که اونم بخونم تموم میشه 

خیلی سخته 🥲 

دقیقن منم 

دهم

خیلی وقته شروع کردم به خوندن برا تاریخ فقط دو سه تا درس مونده که اونم بخونم تموم میشه خیلی سخته 🥲 د ...

از الان بگی سخته سال بعد میمونیا تاریخ سال بعد همش راجبه پیامبره

بشین انگار داری کتاب داستان میخونی بلند بلند بخون 

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

از الان بگی سخته سال بعد میمونیا تاریخ سال بعد همش راجبه پیامبرهبشین انگار داری کتاب داستان میخونی ب ...

هعی مجبوریم تحمل کنیم دیگه 

آره میخونم  فعلا استراحتم