2777
2789

نامزدم بلوبری و دراگون فروت خریده 

دراگون باز کردم خوردم طعم جالبی نداشت همون کیوی فقط بی مزه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی بی مزه ست مزه آب میده

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

کلا چیزای جدید که میاد تو ایران مزه نداره چون فکر کنم تا اینجا برسه طعم و مزشونو از دست میدن

ولی بعضیاشون تازگیا تو ایران کاشت میشه اونا شاید یکم مزش بهتر باشه

منم خوشم نمیاد از مزشون مزه خاصی نمی‌ده اونقد

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
جالب نبود اگه بلوبری هم مزه جالبی نداره بگین بدم به خودش بخوره

دخترم مارو بیچاره کرد برا بلوبری گرفتیم  اصلا مزه نداره آلو خیلی خوشمزه تره اینجور میوه ها چون کمه تو کشورمان اینقدر گرونه 

وگرنه اکثرا به ذایقه ما نمیخوره فقط آووکادو خوشمزه ست 

کلا چیزای جدید که میاد تو ایران مزه نداره چون فکر کنم تا اینجا برسه طعم و مزشونو از دست میدنولی بعضی ...

آخه خیلی ذوق کردم گفت وای میوه اژدها بعد دیدم جالب نیست 

امان از روزی که گدا معتبر شود