2777
2789

من تو اقدام هستم. ۴ روز به موعدم مونده دیشب لک دیدم قرمز روشن.. امروز صبح حالت پریود شدن داشتم طوریکه هر لحظه میگفتم الان پریود میشم ولی خبری نشد..  به نظرتون میشه لک لانه گزینی باشه ؟ خیلی ناامیدم😔

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم میشه خودمم این ماه اقدام بودم میفهممت یکم صبوری کن یه هفته که ازموعدت گذشت وپریود نشدی بی بی چک بزن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بله عزیزم میشه خودمم این ماه اقدام بودم میفهممت یکم صبوری کن یه هفته که ازموعدت گذشت وپریود نشدی بی ...

شما باردار شدی؟

منم تو اقدامم تا الان دو دوره آمپول زدم گفتم دیگه این ماه باردار میشم دیروز میشد دو روز مونده به موعدم رفتم آزمایش دادم منفی بود عصرش هم افتادم رو لکه بینی کلا ناامید شدم از دیروز کارم شده گریه 

لطفا دعا کنید خدا به منم یه نی نی سالم بده 🥲💔

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›

اره شاید ولی یه چیزی بگم بیخیال باش، بیبی چک بخر بگو اینو دو هفته دیگه میزنم شد شد نشد ماه دیگه آروم و بی استرس باش هی فک نکن پری ام باردارم چی شد چی نشد ایشالا هرچی صلاحه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اره عزیزم ممکنه منم همینطور شدم تازه پریودم شدم اما ماه بعدش دیگه پریود نشدم 

و نینی داشتم و دکترم گفت مال لانه گزینی بوده استرس نداشته باش گلم توکلت به خدا باشه ی نذر کوچیک کن که بتونی بدی 

خدا وقتی با دل شکسته و زاری کنان ازش چیزی بخوای حتما بهت میده 

تو نا امیدی هم بسی امیده قشنگ من درست وسط نا امیدیه که ی نور روشن میشه تو دلت انشالله که بهترینا در مسیر راهت باشه 😍❤️🌹 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

منم تو اقدامم تا الان دو دوره آمپول زدم گفتم دیگه این ماه باردار میشم دیروز میشد دو روز مونده به موع ...

انتظار خیلی سخته.... انشالله به حق صدای اذانی که داره میاد هر دومون امسال باردار بشیم