2777
2789
عنوان

استرس گرفتم

544 بازدید | 41 پست

مهمون داریم خانواده همسرم از راه دور دارن میان . استرس گرفتم . هر چی سوره حفظ بودم خوندم اروم نمیشم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس نداری بیان ؟ چند روز قراره بمونن؟

نه اتفاقا خودم گفتم بیام برای زایمان خواهرشوهرم میان .حداقل دو هفته باید بمونن دیگه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نه اتفاقا خودم گفتم بیام برای زایمان خواهرشوهرم میان .حداقل دو هفته باید بمونن دیگه

آهاکارت سخت شد

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

خواهرشوهرم قراره سزارین بشه محل زندگیش امکانات کمه میترسید زایمان اولشه کم سن و ساله اگر هم میرفتن مرکز استانشون خرجشون خیلی زیاد میشد دیگه گفتم بیان پیش من

برای چی استرس ریلکس ریلکس ریلکس تر

همه بدنم داره میلرزه اینقدر که هی پاک میکنم تایپ میکنم شوهرمم عصبی شد رفت بیرون تا بحثمون نشه

واسه چی واسه غذا درست کردن؟

برای رفتارهای مادر شوهرم میترسم با مامانم بحثشون بشه متلکی بگه کاری کنه مادر منم ساکت نمیمونه از صبح دایم بهم میگه اصلا کوتاه نمیاد

همه بدنم داره میلرزه اینقدر که هی پاک میکنم تایپ میکنم شوهرمم عصبی شد رفت بیرون تا بحثمون نشه

بیخیال سخت نگیرمگه اولین باره میان 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

خب دو هفته کمم نیست.من اگه جای تو بودم پیشنهاد نمیدادم.اما حالا کاریه که شده.بزار بیانو برن.تموم میشه.الهی بمیرم سخت نگیر

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
برای رفتارهای مادر شوهرم میترسم با مامانم بحثشون بشه متلکی بگه کاری کنه مادر منم ساکت نمیمونه از صبح ...

مگه مامانت پیش شماست؟؟؟

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
چرا؟ کجاش استرس داره آخه؟

من ازدواج دوممه الانم عقدیم مادرشوهرم اصلا ازم خوشش تمیاد خب حقم داره یه جورایی . اگرچه قبل از عقد باهاش خیلی صحبت کردم ولی خب نتونسته منو قبول کنه