2777
2789
عنوان

تب چهل درجه کودک دو ساله چقدر خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 142 پست
عزیزم یه شربت اندانسترون بخر خونه داشته باش تا بالا بیاره یه قاشق چای خوری بدی،آب رو آتیشه

یک قطره چکان بهش دادم اول دادم اونم بالا آورد بعد به یعنی سختی چند ساعت بعد دادم. هر چند ساعت باید بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خواهشاً اینو بگیر بچه رو ببر بیمارستان. خطر داره. برای از این به بعدش هم حتما تو ی خونه. شیاف استامینوفن ۱۲۵. وشیاف ایبوپروفن  تو خونه داشته باش. اگه وزنش کمتر از ۱۴ بود شیاف ایبوپروفن ۷۵ استفاده کن اگه بالای ۱۵ کیلو هست بچه  ایبوپروفن ۱۵۰ استفاده کن   توی تب حتما شیاف استفاده کن. با شربت استامینوفن تب حالا حالا نمیاد پایین.  شیاف بهتره. 

یک قطره چکان بهش دادم اول دادم اونم بالا آورد بعد به یعنی سختی چند ساعت بعد دادم. هر چند ساعت باید ب ...

اصن یه بار که بدی دیگه بالا نمیاره

من بچم ۷سالشه یه قاشق مربا خوری میدم کافیه

وقتی بالا اورد شربتو عیب نداشت که از اول بدی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شیاف دیکلوفناک و استامینوفن لطفا همگی داشته باشید وباید تو یخچال نگهداری بشه،

این تب ویروسی رو استامینوفن پایین نمیارع

فقط دیکلوفناک

البته زیر ۷سال ممنوعه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اصن یه بار که بدی دیگه بالا نمیارهمن بچم ۷سالشه یه قاشق مربا خوری میدم کافیهوقتی بالا اورد شربتو عیب ...

چون اصلا بچم هیچی رو معدش نمی ایستاد ترسیده بود از بالا آوردن هیچی نمیخوره 

چون اصلا بچم هیچی رو معدش نمی ایستاد ترسیده بود از بالا آوردن هیچی نمیخوره

حالا بچه های من طفلیا دیگه فهمیدن وقتی بالا بیارن ،این شربت دوای دردشونه

دیگه سریع میگن اون شربته رو بهمون بده

حتی اگه حس بالا اوردن هم داشته باشن،همینو سریع میدم