من اونجا نخواستم ته دلتو خالی کنم......وقتی بچت تب بالایی داره هیچوقت اجازه نده به بچت آمپول بزنن.....چند هفته پیش تو شهر ما ی پسر بچه ی ۶ ساله تبش بالا بود آمپول زدن فوت شد......
من خودم هیچوقت نمیزارم تو تبهای بالا به بچهام آمپول بزنن..خطر ناکه......بعضی وقتها خودت باید توبیمارستان صحبت کنی....از حقت دفاع کنی....نباید همه چیزو واگذار کنی به کادر درمان.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم میدونم خیلی وقته گذشته میشه به سوالم جواب بدین ممنون میشمدخترم ۱۱ ماهشه تب شدید داره دکت ...
سلام عزیزم ببخشید من دیر پیامت رو دیدم من خیلی وقت بود نیومده بودم نی نی سایت. ایبوپروفن رو من هر ۶ ساعت استفاده میکردم. ولی بعضی وقتا سر ۵ ساعت میدیدم داره ازش زیاد میشه دوباره استفاده میکردم.
بچتو که میبری بیمارستان حواتست باشه..نزار هر کاری که کادر درمان دلش میخاد انجام بده....بعضی وقتها سر ...
سلام عزیزم اگه خدایی نکرده تب بچه تون بالا باشه. پس با چی تب رو میارن پایین توی بیمارستان آخه گفتید آمپول نزاریم استفاده کنند. من دخترم از تب بالا یه بار تشنج کرد برای اطلاع شخصی خودم ازتون می پرسم.
سلام عزیزم اگه خدایی نکرده تب بچه تون بالا باشه. پس با چی تب رو میارن پایین توی بیمارستان آخه گ ...
من تو خونه پاشویه میکنم....سیب رنده میکنم بهش میدم.....پارچه خیس میکنم رو پیشونیشوسرش میزارم..شربت استامینوفن...یا تایلوفن یا ایبوپروفن میدم....هیچوقت برای تب نمیبرم بیمارستان که آمپول بزنم...(وحشت دارم)