2777
2789
عنوان

تب چهل درجه کودک دو ساله چقدر خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 142 پست
آره عزیزم حالش خوبه خداروشکر ❤️

خدا رو شکر.......

من اونجا نخواستم ته دلتو خالی کنم......وقتی بچت تب بالایی داره هیچوقت اجازه نده به بچت آمپول بزنن.....چند هفته پیش تو شهر ما ی پسر بچه ی ۶ ساله تبش بالا بود آمپول زدن فوت شد......

من خودم هیچوقت  نمیزارم تو تبهای بالا به بچهام آمپول بزنن..خطر ناکه......بعضی وقتها خودت باید توبیمارستان صحبت کنی....از حقت دفاع کنی....نباید همه چیزو واگذار کنی به کادر درمان.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر.......من اونجا نخواستم ته دلتو خالی کنم......وقتی بچت تب بالایی داره هیچوقت اجازه نده به ...

وای خدا جدی میگی من فکر میکردم بهترین گزینه آمپوله 

هرچند که بعدش تبش برگشت و با شیاف و حوله اومد پایین

زندگی پر از سورپرایزه

وای خدا جدی میگی من فکر میکردم بهترین گزینه آمپوله هرچند که بعدش تبش برگشت و با شیاف و حوله اومد پای ...

بچتو که میبری بیمارستان حواتست باشه..نزار هر کاری که کادر درمان دلش میخاد انجام بده....بعضی وقتها سرو صدا لازمه......وقتی تب بالا داره،آمپول خطرناکه

عزیزم خواهشاً اینو بگیر بچه رو ببر بیمارستان. خطر داره. برای از این به بعدش هم حتما تو ی خونه. شیاف ...

سلام عزیزم می‌دونم خیلی وقته گذشته میشه به سوالم جواب بدین ممنون میشم

دخترم ۱۱ ماهشه تب شدید داره دکترم بردم گفت هر ۴ ساعت قطره استا بده اگه شبا تبش شدید شد یه شیاف استان ۱۲۵ بده همین.بعد دخترم تبش با قطره پایین نیومد از عصری دارم شیاف استامینوفن میزنم ولی اونم زیاد تاثیر ندارم میخوام شیاف پروفن بزنم چند ساعت یکبار باید بزنم؟

سلام عزیزم می‌دونم خیلی وقته گذشته میشه به سوالم جواب بدین ممنون میشمدخترم ۱۱ ماهشه تب شدید داره دکت ...

سلام عزیزم ببخشید من دیر پیامت رو دیدم من خیلی وقت بود نیومده بودم نی نی سایت. ایبوپروفن رو من هر ۶ ساعت استفاده میکردم. ولی بعضی وقتا سر ۵ ساعت می‌دیدم داره ازش زیاد میشه دوباره استفاده میکردم. 

بچتو که میبری بیمارستان حواتست باشه..نزار هر کاری که کادر درمان دلش میخاد انجام بده....بعضی وقتها سر ...

سلام عزیزم  اگه خدایی نکرده تب بچه تون بالا باشه. پس با چی تب رو میارن پایین   توی بیمارستان   آخه گفتید آمپول نزاریم استفاده کنند. من دخترم از تب بالا یه بار تشنج کرد برای اطلاع شخصی خودم ازتون می پرسم. 

سلام عزیزم اگه خدایی نکرده تب بچه تون بالا باشه. پس با چی تب رو میارن پایین توی بیمارستان آخه گ ...

من تو خونه پاشویه میکنم....سیب رنده میکنم بهش میدم.....پارچه خیس میکنم رو پیشونیشوسرش میزارم..شربت استامینوفن...یا تایلوفن  یا ایبوپروفن میدم....هیچوقت برای تب نمیبرم بیمارستان که آمپول بزنم...(وحشت دارم)