اولا آرامش خودتو حفظ کن،دارم سکته میکنم چیه،بچه تا بزرگ بشه هزار بار ازین اتفاقا بیوفته،الان یه اسنپ بگیر اول با بچه برو داروخونه شیاف استامینفون ۱۲۵ بگیر یه گوشه ،یا تو ماشین براش شیاف بزار،بعد هر کجا میخوای ببری ببر،درمانگاه هر جا ،یا اگه تب افتاد ببر خونه تا شوهرت بیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه تو خونه، محض اطمینان، شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان، شیاف استامینوفن و دیکلوفناک باید داشته باشی اونم چندتا، میدونی تب باعث تشنج و آسیب مغزی میشه!؟
من مادر نشدم میدونم تب ۴۰ واسه بچه خطرناکه از صبح منتظر چی موندی یه استپ بگیر ببر بچه رو دکتر اگه تحت هیچ شرلیطی نمیتونی ببری که نمیشه اول ببرش تو حموم تو یه وام آب یکم ولرم بزار بازی کنه بعد اوردی بیرون به پاهاش پیاز ببند کف پاش بعد هم رو پیشونیش دستمال نم دار بزار تبش بیاد پایین ولی حتما ببرش دکتر خدای نکرده پشیمونی به بار میاد
چرا اینقد خونسردی تو تب 40بچه میسوزه بیحال ی گوشه میفته. دارو نداری اوکی حداقل بچه رو با اب ولرم نمک بریز تو پاشویش کن دسمال نم دار مرتب بذار رو پیشونیش زیر بغلش. تند عوض کن بعد حتما لباسش کم کن اصلا کاپشن اینا تنش نکن
وای پاشو ببرش دکتر پاهاش بزار تو آب پیاز تب میاد پایین
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
عزیزم، نگرانیات کاملاً قابل درکه. تب بالای ۴۰ درجه واقعاً مهمه و باید بهش توجه کنی. چون هیچ علائم دیگهای نداره، ممکنه یه چیزی ساده باشه، ولی با این حال پیشنهاد میکنم که عجله کنی و به دکتر یا اورژانس مراجعه کنی تا مطمئن بشی که مشکلی جدی وجود نداره. تب بالا میتونه نشوندهندهی عفونت یا مشکل دیگهای باشه که باید درمان بشه. تا شب منتظر نکن، چون سلامتی خیلی مهمه. 💖