2777
2789
عنوان

تب چهل درجه کودک دو ساله چقدر خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2582 بازدید | 142 پست
حتمن شیاف بزارتب بالای 38تو کودکان زیر هشت سال خطر تشنج دارهاول تب رو پایین بیار ب پاشویه و شیاف.کمی ...

من قشنگ به چشم خودم دیدم بچم تا تبش از ۳۸ و نیم رفت بالا

علائم تشنج داد

تب با لرز که همراه بشه

اگه بهش نرسی میشه تشنج

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اولا آرامش خودتو حفظ کن،دارم سکته میکنم چیه،بچه تا بزرگ بشه هزار بار ازین اتفاقا بیوفته،الان یه اسنپ بگیر اول با بچه برو داروخونه شیاف استامینفون ۱۲۵ بگیر یه گوشه ،یا تو ماشین براش شیاف بزار،بعد هر کجا میخوای ببری ببر،درمانگاه  هر جا ،یا اگه تب افتاد ببر خونه تا شوهرت بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته دیکلوفناک آفیکلوناک ۱۰۰

یا فاطمه زهرا نزنیا😦

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الان حیاتیه ، من بارها استفاده کردم ، ایشون استفاده کنه بهتره تا خدایی نکرده تشنج کنه

نه اینم خطرناکه من بچن ۵سالشه دیکلوفناک ۵۰ رو از تهش زدم براش استفاده کردم

بچم چشماش قرمز شد و کهیر زد

برای زیر ۷سال،ممنوعه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من مادر نشدم میدونم تب ۴۰ واسه بچه خطرناکه از صبح منتظر چی موندی  یه استپ بگیر ببر بچه رو دکتر اگه تحت هیچ شرلیطی نمیتونی ببری که نمیشه اول ببرش تو حموم تو یه وام آب یکم ولرم بزار بازی کنه بعد اوردی بیرون به پاهاش پیاز ببند کف پاش بعد هم رو پیشونیش دستمال نم دار بزار تبش بیاد پایین ولی حتما ببرش دکتر خدای نکرده پشیمونی به بار میاد

نوشته دیکلوفناک آفیکلوناک ۱۰۰

چرا اینقد خونسردی تو تب 40بچه میسوزه بیحال ی گوشه میفته.  دارو نداری اوکی  حداقل بچه رو با اب ولرم نمک بریز تو پاشویش کن دسمال نم دار مرتب بذار رو پیشونیش زیر بغلش. تند عوض کن بعد حتما لباسش کم کن اصلا کاپشن اینا تنش نکن

دختر من هم ۲۰ ماهشه تا صبح بالا آورد چند بار اسهال هم داشت صبح تب هم داشت

عزیزم یه شربت اندانسترون بخر خونه داشته باش تا بالا بیاره یه قاشق چای خوری بدی،آب رو آتیشه

وای پاشو ببرش دکتر پاهاش بزار تو آب پیاز تب میاد پایین

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
نه اصلا نباید بهش شیاف دیکلوفناک بزنیبرای بچه ها استامینوفن ۱۲۵ هست

برای تبهای بالا دیکلوفناک جوابه ولی باید بادکترمشورت کنه من تب پسریک سالم پایین نمیومد هیچ جوره باشیاف دیکلوفناک فقط پایین اومد 

عزیزم، نگرانی‌ات کاملاً قابل درکه. تب بالای ۴۰ درجه واقعاً مهمه و باید بهش توجه کنی. چون هیچ علائم دیگه‌ای نداره، ممکنه یه چیزی ساده باشه، ولی با این حال پیشنهاد می‌کنم که عجله کنی و به دکتر یا اورژانس مراجعه کنی تا مطمئن بشی که مشکلی جدی وجود نداره. تب بالا می‌تونه نشون‌دهنده‌ی عفونت یا مشکل دیگه‌ای باشه که باید درمان بشه. تا شب منتظر نکن، چون سلامتی خیلی مهمه. 💖

یه مادر پر انرژی شیطون و مربی بدنسازی