2777
2789
عنوان

میاین کمک وزن جنین تو سی ودوهفته چقد باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 44 پست
من احتمالا سیزوهشت هفته سزارین بشم سه و دویست هم بشه راضیم

اره خوبه بچه تقریبا از۲۷۰۰به بعد نرماله خوبه ک سزارین میشین اذیتم نمیشی من مکمل نخوردم وگرنه تا۴هم جاداشت

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

33هفته1900بود

38باوزن2900دنیااومد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اره خوبه بچه تقریبا از۲۷۰۰به بعد نرماله خوبه ک سزارین میشین اذیتم نمیشی من مکمل نخوردم وگرنه تا۴هم ج ...

من قرص اهن وویتامین د و منیزیم بهم دادن 

منم مکمل و....پودر لیدی میل و....نمیخورم نمیدونم چرا حس می کنم شاید ضرر داشته باشه 

البته وزنش بیشتربشه بهتره اما خوب به همون راضیم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اگه بیایم مشهد کدوم بیمارستان دولتی بهتره ک هم جراح اطفال داشته باشع هم زایشکاه بعد سویت میتونم بگیر ...

ازخود دکترتون بپرسید که کدوم بیمارستان برین بهتره 

به نظرم بهتره قبلش با جراح اطفال خوب تومشهد صحبت کنید ببینید کدوم بیمارستان عمل داره بعد براساس اون دکتر زنانم انتخاب کنید فکر کنم همزمان باید هردو موقع زایمان دربیمارستان باشند

سوئیت هم پیدا میشه 

کی هست زایمانش؟ باید زودتر بچه را دربیارن یاهمون چهل هفته

ازخود دکترتون بپرسید که کدوم بیمارستان برین بهتره به نظرم بهتره قبلش با جراح اطفال خوب تومشهد صحبت ک ...

۱٠هفته بعد دکتر گفته برو مشهد 

دکتر خودش کسی رو معرفی نکرده فقط گفته برو مشهد 

بنظرتو بچه زنده میمونه معده توی قفسه سینه هسته

۱٠هفته بعد دکتر گفته برو مشهد دکتر خودش کسی رو معرفی نکرده فقط گفته برو مشهد بنظرتو بچه زنده میمونه ...

انشاءالله برای خدا کاری نداره 

میشه بعد عید؟ باید قبل عید بیایید با یک جراح اطفال صحبت کنید وکارهاشو اوکی کنید 

اونموقع به مشکل نخورید 

دیگه ببینید متخصص زنان مشهد کی میگه بیایید عمل کنند

انشاءالله برای خدا کاری نداره میشه بعد عید؟ باید قبل عید بیایید با یک جراح اطفال صحبت کنید وکارهاشو ...

باشه دستت درد نکنه ولی وقتی فک میکنم میبینم توی شهر غریب چ کاری میتونم بکنم 

۱٠هفته بعد دکتر گفته برو مشهد دکتر خودش کسی رو معرفی نکرده فقط گفته برو مشهد بنظرتو بچه زنده میمونه ...

من خودم باردارم دکترم خیلی خوبه 

اما نمی دونم بیمارستان های دولتی میره یانه

بعد هم باید ببینید شرایط چطوره چون باید با جراح اطفال هم هماهنگ بشن 

اسم دکتر من خانم دکتر منصوره غفرانی هست خواهرمم دوسری تحت درمان ایشون بوده 

روزهای زوج مطبش هست نه تا دوازده یک 

به نظرم شماره شو از گوگل بردار بامنشیش صحبت کن ببین بیمارستان دولتی میره اگر اره کجا و

بعد بگو شرایط ما خاصه اگر میشه باخانم دکتر صحبت کنم هم راهمون دوره هم مورد ویژه است شاید تلفنی اومد صحبت کرد