2777
2789

خانوما سونو۳۲هفته وزن بچمو ۲۱۰۰زده دکترم گفت وزن گیریش خوب بوده احتمالا موقع تولد تا۴کیلو وزن داشته باشه 

شما وزن بچهاتون چجوری بود چقدروزن گرفتن ماه اخر 

سونو ها دقیقن یااحتمال خطاداره

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووخی نی نی تپلی الهی بسلامتی بغلش بگیری من هنوز نی نی نداریم ایشالا سال دیگه

مرسی عزیزم انشاالله به سلامتی مامان شی 

وزن پسر منم خیلی خوب بود ولی یادم نیس چند بود

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
تو ۳۶ هفته ۲/۷۰۰ بود

فک میکنم وزن نی نی شما پایین تر بوده تو یه ماه ۶۰۰گرم بیشتر وزن میگیرن معمولا انشاالله به سلامتی گل

فک میکنم وزن نی نی شما پایین تر بوده تو یه ماه ۶۰۰گرم بیشتر وزن میگیرن معمولا انشاالله به سلامتی گل

اره من نی نیم کمتره وزنش چون من بارداریم خیلی سخته هنوزم تهوع اینا دارم از گوشتم حالم بهم میخوره نمیتونم بخورم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره من نی نیم کمتره وزنش چون من بارداریم خیلی سخته هنوزم تهوع اینا دارم از گوشتم حالم بهم میخوره نمی ...

منم اصلا اشتها ندارم واقعا مکمل هامم دکتر روز درمیون کرده جثه ام هم ریزه نمیدونم چیشده انقده وزنش

منم اصلا اشتها ندارم واقعا مکمل هامم دکتر روز درمیون کرده جثه ام هم ریزه نمیدونم چیشده انقده وزنش

میشه بگین نی نی تون با چه وزنی دنیااومد 

منم سی ودوهفته وپنج روز گفتند دو کیلو صد هست 

وچه هفته ای دنیااومده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

میشه بگین نی نی تون با چه وزنی دنیااومد منم سی ودوهفته وپنج روز گفتند دو کیلو صد هست وچه هفته ای دنی ...

سلام وقتتون بخیر دقیقا سونوهامون مثل هم بوده دخترمن ۳۴۵۰بود