2777
2789
عنوان

میاین کمک وزن جنین تو سی ودوهفته چقد باید باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون خدا خیرت بده

حالا خواستی بیایید همینجا بهم پیام بده 

یکی از اشناها یکی دوسال قبل خونه کرایه میداد اما الان نمیده 

خونه اش دوبلکس بود پایینش را اجاره میداد شبانه روز

البته اتاق خواب نداره یک حال هست وآشپزخونه وحمام 

سرویسشم توحیاطه

باهاش صحبت کنم شاید بازدادن اجازه چون شرایط تون خاصه چون ادم های خوبین 

من خودم اسفند زایمانمه مامانمم فوت کرده دست تنهام مگه نه می اومدین خونه خودم 🥺

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

[QUOTE=370121250]حالا خواستی بیایید همینجا بهم پیام بده  یکی از اشناها یکی دوسال قبل خونه کرایه میداد اما الان ...[/Q خدا رحمت کنه مادرتو جایگاهش بهشت باشع 

باشه آبجی توی هم تاپنک پیام میدم 

انشاالله تو هم زایمان خوبی داشته باشی

اتفاقی دیدم تاپیک اومده بالا. ولی جالب بود برام. پسر من ۳۳هفته و سه روز ۲۱۵۰ بود. دقیقا روز چهل هفته با وزن ۲۸۷۰ به دنیا اومد! فکرمیکردم ۲۱۵۰واسه ۳۳ هفته خیلی کمه که وزن تولدش پایین بوده

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
اتفاقی دیدم تاپیک اومده بالا. ولی جالب بود برام. پسر من ۳۳هفته و سه روز ۲۱۵۰ بود. دقیقا روز چهل هفته ...

وای چه کم 

من سی و هشت هفته میخوام انشاءالله سزارین بشم به وزن بالای سه کیلو وصد دویست فکر می کنم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وای چه کم من سی و هشت هفته میخوام انشاءالله سزارین بشم به وزن بالای سه کیلو وصد دویست فکر می کنم

ان شاءالله وزن میگیره. انگار تغذیه ماه آخر خیلی تاثیر داره

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)