2777
2789
عنوان

من اصلا اعتماد بنفس ندارم 😔

76 بازدید | 14 پست

وقتی خونه فامیل شوهرم میریم خجالت میکشم زیاد حرفم نمیاد اصلا نمیدونم چی بگم قدم ۱۵۰ هس حس بدی دارم یبار یکی از دوستای قدیمی گفت این کوتوله اس دلم شکست خودمم چادری ام کفش ۶ سانتی میپوشم خیلی اذیت میشم تو زندگی چیکار کنم خوب بشم 

منم ۱۵۰ قدم همچین حسی ندارم 

خودتو دوست داشته باش ب حرفای مردم فکر نکن 

مردم فکرشون سمتی میره ک تو بهشون جهت بدی. انقدر رو‌خودت کار کن ک کسی حرف نا بحایی هم زد مهم نباشه. منم با همین قد حاضر نیستم جز تو عروسیا کفش پاشنه بلند بپوشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیزیو فهمیدم که اعتماد بنفس ربطی به قیافه و هیکل نداره یه چیز درونیه.. به این فکر کن که تو همینجوری انقد خوبی که شوهرت از بین همه دخترا تو رو انتخاب کرده پس خیلی ریلکس برخورد کن

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

کوتوله! چه بی ادب بوده. خودش چی بوده؟ دستگاه قد سنج داروخونه بوده؟ خدا ادم های نیش دار رو به راه راست هدایت کنه واقعا..

عزیزم اتفاقا زن هرچقدر ظریف تر قشنگ تر. 

اما درباره ی اعتماد به نفس نداشتن باید بگم فقط با شناخت خودت میتونی اعتماد به نفس پیدا کنی. با دریافت عمیق این حس که تو به عنوان یک انسان منحصر بفرد و خاص هستی. 

کوتوله! چه بی ادب بوده. خودش چی بوده؟ دستگاه قد سنج داروخونه بوده؟ خدا ادم های نیش دار رو به راه راس ...

عزمزمه این حرف و موقعی زد که روز عروسیم بود آرایش داشتم جلوی خودم و گرفتم تا گریه  نکنم 

عزمزمه این حرف و موقعی زد که روز عروسیم بود آرایش داشتم جلوی خودم و گرفتم تا گریه نکنم

الهی.. واقعا حرفش بد بوده و حق داشتی ناراحت بشی. ولی واقعیت این نیست. واقعیت این که شما از بین اون همه دختر انتخاب شدی. واقعیت این که بعضی ادم ها حسودن. بعضیا سیاه دلن بعضیا هم از روی صمیمیت حرف های بیخود میزنن. واقعیت این که شما به عنوان یه انسان دقیقا همون طوری هستی که باید باشی. خودت رو خیلی دوست داشته باش. وقتی شروع میکنی به دوست داشتن خودت خیلی چیزها عوض میشه. 

الهی.. واقعا حرفش بد بوده و حق داشتی ناراحت بشی. ولی واقعیت این نیست. واقعیت این که شما از بین اون ه ...

خدا خیرت بده نمیدونم از چی من حسادت می‌کرد خودش هم بچه داشت