من که شوکه شدم باورت نمیشد چیزی که دیدی عشق کجاست معشوق کجاست نگاه های مهربون کجاست لمس های گرم کجاست ، جیغ زدم گریه کردم و برای بار دوم سرچ کرد و تمام احساس اعتماد شکسته شد ،عکس شیشه ای زیبا شکسته شد وتا زمانی تمام سلول های بدنت تمام شود، قول دادم و جیغ زدم و گریه کردم و شما شروع به از دست دادن تمام معانی راحتی ارامش و ارامش گردید!! سپس برای بار سوم جستجو کردم و بار چهارم ....و....و... تا اینکه طعم خوشبختی لذت زندگی روبه کلی از دست دادم خداوند میفرماید (ولا تجسس) جاسوسی ممنوع نبود مگر برای محافظت از جاسوس قبل از جاسوسی 🚫 هرگز لوازم جانبی شوهرتان را جستجو نکنید از قلب و جسم خودتان محافظت کنید ... تعادل و ارامش خودتان را حفظ کنید ،،،. اشتباهات و هوی هوس مردان نسل هاست که وجود داشته است تفاوت این است که در حال حاضر دستگاه ها و تکنولوژی مدرن به دلیلی بر علیه انها تبدیل شده است ... شما فقط از بازرسی سود خواهید برد. خستگی !! مشکلات !! احساس حواس پرتی گیجی ... ازخدا کمک بخواهید ...و او را دعا کنید .. و از او بخواهید که شوهرتان را از هر امری که ممکن است شما دو نفر را جدا کند دور نگه داردو نور بصیرت.. و پیروی از حق را به او عطا کند ،و او را از هر باطل و گناه دور نگه دارد ،،،،. نگرانی خود را به دست او بسپارید ...و با خیال راحت و آسوده بخوابید
کی گفته یه زن دیگم بگیره خیانت من واقعا شما نمی فهمم اونم عقد کنه پس این همه ادم که چند همسردا خوش خ ...
اون زنها کم دارن کمبود دارن عزت نفس ندارن یه تختشون کمه وگرنه هیچ زنی نمیتونه تحمل کنه شوهرش یه زن دیگه ام داشته باشه..شک دارم زن باشی احتما زیاد یه مرد هستی ..من نظرمو گفتم لطفا دیگه بیشتر ازاین حرصم ندین خیلی حرفاتون رومخمه😡
دیگه کسی هم صیغه نمیکنهالان اگ اومدی اینجا از خوبیای ابوبکر و عمر و عثمان بگی و علی و شیعه علی رو بب ...
نه من از خوبیای هیچ کس نمی گم فقط خواستم که یه تاپیک در مورد خیانت بزام دیدم خانوم ها میگن چطور راحت چشامون ببیندیم شوهرمون بره چند تا صیغه بگیره منم حواسم به دین شما نبود که صیغه رو جایز دونسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!