2777
2789
عنوان

برای اولین بار که گوشی شوهرت جستجو کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 80 پست
کی گفته یه زن دیگم بگیره خیانت من واقعا شما نمی فهمم اونم عقد کنه پس این همه ادم که چند همسردا خوش خ ...

اون زنها کم دارن کمبود دارن عزت نفس ندارن یه تختشون کمه  وگرنه هیچ زنی نمیتونه تحمل کنه شوهرش یه زن دیگه ام داشته باشه..شک دارم زن باشی احتما زیاد یه مرد هستی ..من نظرمو گفتم لطفا دیگه بیشتر ازاین حرصم ندین خیلی حرفاتون رومخمه😡

دیگه کسی هم صیغه نمیکنهالان اگ اومدی اینجا از خوبیای ابوبکر و عمر و عثمان بگی و علی و شیعه علی رو بب ...

نه من از خوبیای هیچ کس نمی گم فقط خواستم که یه تاپیک در مورد خیانت بزام دیدم خانوم  ها میگن چطور راحت چشامون ببیندیم شوهرمون بره چند تا صیغه بگیره منم حواسم به دین شما نبود که صیغه رو جایز دونسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله واقعا حواسم نبود دینتون صیغه رو جایز میدونه این بلای که اخوندها سرتون اوردن صیغه رو جایز دونستن

نمیدونم خنگی یا خودت رو زدی به ابلهی

عقد و صیغه نداره . مردی که بره سراغ دومی جفتش  از نظر من خیانت و هرزگی هست . زن با شخصیت و توانا زیر بار هیچ کدوم نمیره