2777
2789
عنوان

برای اولین بار که گوشی شوهرت جستجو کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 80 پست

واقعا مزخرف بود متنی که نوشتین...مگه مجبوره ادم با کسی که بهش خیانت میکنه زندگی کنه و خودشو بزنه به خریت که نمیفهمم وحالیم نیست ..من از سرچ کردن گوشی همسرم خیلییی ام خوشحالم چون چهره واقعیشو شناختم و ازش خداروشکر بچه دار نشدم وگرنه الان بیچاره بودم ..من به شخصه ترجیح میدم تنها باشم تا اینکه با یه خائن تموم عمرمو عذاب بکشم و بسوزم وبسازم ..

ن عزیزم کلا عادی نبود منم سپردمش ب خدا مثلا برا من هدیه میخرید بعد پشت سرم ب شوهرم بد میگفت بعد دیدم ...

من بودم از مو آویزونش می کردم خدا بد شانس شوهرت نزد تو دهنش

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مزخرف بود متنی که نوشتین...مگه مجبوره ادم با کسی که بهش خیانت میکنه زندگی کنه و خودشو بزنه به ...

بله واقعا حواسم نبود دینتون صیغه رو جایز میدونه این بلای که اخوندها سرتون اوردن صیغه رو جایز دونستن 

به والله بهتره شوهر بره سه تا دیگه بگیره تا با چهل تا صیغه ای بگرده

چه یکی بگیره چه صدتا وقتی خیانت کرد چه صیغه کنه چه زن بگیره جاش تو سطل آشغاله ‌..وقتی به غیر شما با یه زن دیگه بخوابه چه صیغه اش کرده باشه چه عقد دائم خیانته قابل تحمل نیست چندشههههه ..ببخشید ولی واقعا طرز تفکرت احمقانه اس من به عنوان یه زنی که خیانت دیدم وداغونم خیلی اعصابم به هم ریخت تو این تاپیک ..متاسفم براتون همین

چه یکی بگیره چه صدتا وقتی خیانت کرد چه صیغه کنه چه زن بگیره جاش تو سطل آشغاله ‌..وقتی به غیر شما با ...

کی گفته یه زن دیگم بگیره خیانت من واقعا شما نمی فهمم اونم عقد کنه پس این همه ادم که چند همسردا خوش خرم باهم زندگی میکنن خیانت کردن 

بله واقعا حواسم نبود دینتون صیغه رو جایز میدونه این بلای که اخوندها سرتون اوردن صیغه رو جایز دونستن

چه زن بگیرن چه صیغه کنن قابل بخشش نیست..من فقط فعلا ازناچاری دارم باهاش زندگی میکنم تا یه پولی جمع کنم وبرم دارم خودمو برای طلاق اماده میکنم

چه زن بگیرن چه صیغه کنن قابل بخشش نیست..من فقط فعلا ازناچاری دارم باهاش زندگی میکنم تا یه پولی جمع ک ...

بله اونم تا زمانی که واقعا حق مردا نباشه بره یه زن دیگه بگیره یا صیغه کنه حق خانوم پایمال بشه و این درست نیست که دل خانومتون بشکنن خداوند روی قلب بندگانش غیرت داره بعضی ها راحت دل می شکنن خبر ندارن خدواند انتقام دل های شکسته میگیره