2777
2789
عنوان

ایمروزا خیلی فکرم درگیر گذشتست

74 بازدید | 10 پست

بچگی خیلی سختی داشتم ،علاوه بر فقر مالی که داشتیم 

هیچوقت با خانوادم سر سازش نداشتم یادمه ۷ سالم بود میرفتم حیاط خونمون رو پله میشستم دعا میکردم که امشب بمیرم میگفتم خدایا میشه من امشب بمیرم خواهش میکنم ،

نوجوونی از اون هم سخت تر بود ،اثرات گذشته به صورت کابوس های وحشتناک و افسردگی خفیف باهام مونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شمام الان چی خوبه وضعت ؟

اره الان وضع مالیم از نصف فامیل بهتره ،همه چی خوبه فقط گاهی فکرم به گذشته میره و حسابی مریض میشم سر دردای وحشتناکی میگیرم و شبا خواب ندارم

عزیزم 

مطمئنم این حس افسردگی رو از یکی از اعضای خانوادت که خودش افسرده بوده گرفتی آخه بچه ۷ ساله پر از شور زندگیه نمیفهمه غم چیه 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

منم همین طور 😓

گاهی فک میکنم چقد رنج و سختی کشیدم ،اوایل خیلی نمیفهمیدم الان که بخاطر همسرم با اشناهاش رفت و امد میکنم همگی از قشر خوب و مرفهن ،تازه میفهمم چقدددر سخت بوده یه سری چیزا و من فقط گذشتم بدون اینکه ببخشم و سعی کنم باهاش کنار بیام .از بچگیاشون که میگن با خودم میگم چقدر زندگیم سخت بوده و نمیدونستم 

عزیزم مطمئنم این حس افسردگی رو از یکی از اعضای خانوادت که خودش افسرده بوده گرفتی آخه بچه ۷ ساله پر ا ...

اذیتم میکردن تو خونه ،نه از قصد از روی بیسوادی ،من بچه که بودم تا تقریبا چهار سالگی کم پدر و مادرمو میدیدم بعدش یهویی من و از مادر بزرگم جدا میکنن میارن یه شهر دیگ از اونجایی هم که مادر بزرگم تربیتم کرده بود اصلا به  پدر و مادرم وابسته نبودم ،