2777
2789

تازه مهر درسم تموم شده لیسانس گرفتم ب چ سختی این چهار سال رو خوندم. رشتم حقوق بود خیلی درسا سنگین بود.ولی علاقم الان ب معلمی شده ولی موندم بوخودا 

خیلیییییی منابع زیاده اصلا نمیفهمم

مغزم خستس دوسدارم استراحتم کنم

۱۶ ساله دارم درس میخونم.امسالم از دست بدم باز معلوم نیست ازمون کی برگزار شه

شهرمم بزرگه مطمئنا شانسم کمه 

چون ن تاهل دارم ن فرزند ن سهمیه ن بسیج هیچیییی 

چیکار میکنین شما

اتفاقاً چون تازه درست تموم شده خیلی راحتتر مطالب میفهمی من پارسال برای دبیری شرکت کردم بعد از ۱۵سال درس نخوندم یعنی پوستم کنده شد تا مطالب بفهمم ولی کلا دوماه خواندم و مرحله اول قبول شدم متاسفانه مصاحبه رو رد شدم

عزیزم از من به تو نصیحت اصلا شرکت نکن 

من دقیقا مثل تو بودم و برای وزارت بهداشت ازمون دادم و هیچ امتیاز تاهل و فرزند و کرونا و بومی نداشتم و قبول نشدم

تازه وزارت بهداشت که خیلی اسون تر از اموزش پرورشه و انقدر کمبود و نیاز دارن اما بازم قبول نشدم!  

قبولی برای اوناست که یا امتیاز دارن یا جایی رو میزنن که مثلا ۲۰۰ نفر میگیرن الان دوستای من همشون جاهایی رو زدن که بالای ۲۰۰ نفر میگرفت و همه قبول شدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از انتشارات چهارخونه بزنی گوگل میاد کتاب‌اش عالی بودن تمام نکات مهم داشت

منم ۲ تا کتاب همون انتشاراتو خوندم اختصاصی و تخصصیشو  عمومیشو از گوشی منابع اصلی خوندم بعد با اون کتابا اشنا شدم خیلی جامع بودن کتاباش

از انتشارات چهارخونه بزنی گوگل میاد کتاب‌اش عالی بودن تمام نکات مهم داشت

رایگانه؟؟

رفتم پرینت گرفتم ۵ تا رو یکی توسعه تمدن یکی بیانیه

و وصیت

اینقددددد سخت بود نتونسن تست بزنم