2777
2789

روزی ۲ تا ب ۶ بخور یکی صب یکی شب تهوعت را بهتر میکنه . اکه دیدی خوب نشدی برو دکتر که بهت دمیترون بده. در هر صورت تهوع واسه اکثرا هست . از هفته ۱۲ ۱۳ هم کم کم رفع میشه. سعی کن غذاهای ادویه دار و سرخ کردنی نخوری

مگه بدتر از اینم میشه؟

اره واسه من كه بدتر شده از هفته بيست و شش تهديد به زايمان زودرسم و بايد استراحت كنم ك اصلا نميتونم استراحت كنم از ديروزم ترشحات قهوه اي دارم با انقباض ديشبم خاستن منو بستري كنن كه نداشتم اومدم خونه نميدونم چيكار كنم😔

ان شاءالله واسه شما نه ماه به سلامتي بگذره ني ني تو سالم بغل كني

خدایااا شکرت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم اینجور شدم خارش و گرما همه سردشونه من گرممه و اینکه جدیدا هر چند ساعتی احساس ضعف شدید بعم دست میده وحشتناک برای شماهم اینجوره? صبح ها از زور گرسنگی بیدار میشم

زندگی ما شاید ایده آل نباشه ولی بطور یقین آرزوی خیلی هاست. پس از زندگیت لذت ببر  
اره واسه من كه بدتر شده از هفته بيست و شش تهديد به زايمان زودرسم و بايد استراحت كنم ك اصلا نميتونم ا ...

به منم دکتر بخاطر لکه بینی گفت تهدید به سقطی،کاش میزاشتی بستریت کنن تحت نظر باشی که بهتره؟ هفته های اولم لکه بینی داشتی؟ درد الانتون زیاده؟؟

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
اره واسه من كه بدتر شده از هفته بيست و شش تهديد به زايمان زودرسم و بايد استراحت كنم ك اصلا نميتونم ا ...

ان شالله بارداریت را تا اخر بسلامتی بگذرونی عزیزم. میشه در رابطه با انقباض تو ضیح بدی که چطوری متوجه شدی انقباض داری

همو اول راهی خواهر ،زنداداشم دوقلو داشت وقتی نفس میکشید انگار تپش قلب داشت میگفت به راست میخوایم یکی میزنه به زمین به چپ میخوایم اون یکی دیگه میزنه همش رو مبل بو. میگفت نمیتونم بخوابم الان هم که بچه هاش پنج سالتونه هنوز شکمش بزرگه 

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
اخه حالت تهوع اشکمو در اورده از طرفیم چای زنجبیل که واسه تهوع خوبه رو نمیتونم بخورم چون لکه بینی دار ...

خوب منم تا ماه۹حالت تهوع داشتم

چای زنجبیل هم واسم اثر نداشت

فقط قرص دمیترون میخوردم یکم‌بهتر میشدم‌.حتی روز زایمانم‌ حالت تهوع داشتم و دمیترون خوردم

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
همو اول راهی خواهر ،زنداداشم دوقلو داشت وقتی نفس میکشید انگار تپش قلب داشت میگفت به راست میخوایم یکی ...

چقدر بارداری سخته،خوشبحاله مردا

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
به منم دکتر بخاطر لکه بینی گفت تهدید به سقطی،کاش میزاشتی بستریت کنن تحت نظر باشی که بهتره؟ هفته های ...

نميتونم اينجا تو غربتم كسي رو ندارم بچم تنها ميشه 

گفتن فقط استراحت كن و مايعات زياد بخور انقباضت كم شه 

اره اوايل لكه بيني داشتم با شياف خوب شدم 

الان درد زياد ندارم ولي فكر كنم انقباض دارم

خدایااا شکرت...
ان شالله بارداریت را تا اخر بسلامتی بگذرونی عزیزم. میشه در رابطه با انقباض تو ضیح بدی که چطوری متوجه ...

احساس میکنی بچه خودشو جمع میکنه و یه جا سفت میشه ،این حالت در واقع انقباضات رحمه 

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم