2777
2789
خوب منم تا ماه۹حالت تهوع داشتم چای زنجبیل هم واسم اثر نداشت فقط قرص دمیترون میخوردم یکم‌بهتر میشدم ...

واااای.  نه ماه چقدر سخت ،پس دروغ میگن فقط سه ماه اول؟؟؟ دمیترون که میگن ضرر داره؟

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله بارداریت را تا اخر بسلامتی بگذرونی عزیزم. میشه در رابطه با انقباض تو ضیح بدی که چطوری متوجه ...

ممنون عزيزم 

انقباض يه دفه اي شكمم سفت ميشه من فكر ميكردم بچست خودشو جم ميكنه ولي دكتر با دستگاه درد فهميد انقباض دارم خودم زياد متوجه نميشم

خدایااا شکرت...
نميتونم اينجا تو غربتم كسي رو ندارم بچم تنها ميشه  گفتن فقط استراحت كن و مايعات زياد بخور انقب ...

نگفتن علت احتمالی که واستون دادن چیه؟ ببخشید حالت تهوع و مشکلات اوایل رو چطوری تحمل کردین؟

واااای.  نه ماه چقدر سخت ،پس دروغ میگن فقط سه ماه اول؟؟؟ دمیترون که میگن ضرر داره؟

نه واسه همه که یه جور نیس 

من تو بارداری اولم ۴ماه ویار داشتم وبعدش خوب شدم ولی واسه بارداری دوم خیلی افتضاح بود حالم از همه لحاظ داغون

نه ضررنداره

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
ممنون عزيزم  انقباض يه دفه اي شكمم سفت ميشه من فكر ميكردم بچست خودشو جم ميكنه ولي دكتر با دستگ ...

من این سفت شدن روزی دوبار دارم ولی تقریبا بدون درد. انقباض ختما باید با درد همراه باشه؟؟ ببخشید که اینقد سوال میپرسم

نگفتن علت احتمالی که واستون دادن چیه؟ ببخشید حالت تهوع و مشکلات اوایل رو چطوری تحمل کردین؟

فعلا دهانه رحمم بسته بود گفتن بايد استراحت كني شايد دردات شروع بشه چون انقباض و لكه بيني داشتم

من زياد حالت تهوع نداشتم فقط دو سه هفته 

خدایااا شکرت...
نه واسه همه که یه جور نیس  من تو بارداری اولم ۴ماه ویار داشتم وبعدش خوب شدم ولی واسه بارداری د ...

بچه دومتم بوده ،چقدر سختی کشیدی من الان دارم شما باردارهارو درک میکنم

من این سفت شدن روزی دوبار دارم ولی تقریبا بدون درد. انقباض ختما باید با درد همراه باشه؟؟ ببخشید که ا ...

نه عزيزم بدون درد هم ميشه برا من بدون درد 

يه سر بري دكتر بهتره اگه انقباضه بهت امپول ميدن هفته اي ميزني انقباضت كم ميشه

خدایااا شکرت...
فعلا دهانه رحمم بسته بود گفتن بايد استراحت كني شايد دردات شروع بشه چون انقباض و لكه بيني داشتم من ز ...

ایشالا به سلامتی زایمان کنی عزیزم به جاری منم استرس های اینطوری داده بودن خداروشکر بدون کوچکترین مشکلی زایمان کرد

ایشالا به سلامتی زایمان کنی عزیزم به جاری منم استرس های اینطوری داده بودن خداروشکر بدون کوچکترین مشک ...

ممنون عزيزم 

خدا رو شكر منم ميگم هر چي زودتر اين چهار پنج هفتم بگذره راحت شم😔

خدایااا شکرت...